Accuduur: Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ vergeleken met iPhone 7

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn officieel onthuld. Maar hoe zit het met de accuduur van beide vlaggenschepen? We vergelijken de statistieken met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Samsung heeft dan eindelijk de Galaxy S8 en Galaxy S8+ onthuld. Beide vlaggenschepen vallen natuurlijk op door hun grote schermen. De 5.8-inch Galaxy S8 en de 6.2-inch Galaxy S8+ blijven door de zeer dunne schermranden toch compact. Hetzelfde formaat, maar met meer scherm. Wat wil je nog meer? Nou, een goede accuduur. Een groter scherm vergt immers ook meer energie.

Accuduur

De Galaxy S8 heeft een 3000mAh batterij, de Galaxy S8 moet het met 3500mAh doen. Dat is vrij weinig voor zulke grote schermen, en op papier dus vrij zorgwekkend. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken. Althans, als we de officiële statistieken van Samsung moeten geloven. Dankzij de zuinige 2960 x 1440 AMOLED panelen en de efficiëntere 10nm chipsets kom je de dag met gemak door. De accuduur zal je niet omver blazen, maar nu je smartphones razendsnel op kunt laden is dat geen ramp.

Samsung Galaxy S8 accuduur

Op safe spelen

Voorlopig moeten we het doen met de informatie van Samsung. Binnenkort kunnen we je vertellen hoe lang het toestel echt mee gaat, wanneer we er zelf voor een langere tijd mee hebben kunnen spelen. Het is in ieder geval een vlak waarop Samsung op safe speelt. Het Galaxy Note 7-fiasco zullen we niet snel vergeten. De Koreaanse fabrikant heeft dan ook uitgebreide maatregelen genomen om dergelijke problemen te voorkomen. Wordt de Samsung Galaxy S8 jouw volgende toestel?

Bron: Samsung, Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters