Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit

Eindelijk weten we hoe de Samsung Galaxy S8 Active er hoogstwaarschijnlijk uit gaat zien! Een productpagina heeft het uiterlijk van het extra stevige toestel onthuld.

Samsung Galaxy S8 Active

Een maand geleden lekten er documenten die het bestaan van de Samsung Galaxy S8 Active leken te bevestigen. Het is ondertussen een traditie geworden: Samsung brengt elk jaar een extra stevige versie uit van zijn vlaggenschip. Vooral handig als je veel buiten werkt.

Ook vorig jaar was dat het geval. De Samsung Galaxy S7 kreeg extra dikke en schokbestendige randen. Een logische keuze, want hoe doe je dat met de Galaxy S7 Edge? Die heeft immers gebogen schermranden. Je voelt de bui al hangen: dit jaar heeft de Koreaanse fabrikant geen keuze meer.

Elk model van de Galaxy S8 heeft immers gebogen schermranden. Juist daarom zijn we zo benieuwd naar het design van de Galaxy S8 Active. We hebben al schetsen voorbij zien komen, maar echte leaks bleven uit. Tot nu.

Geen gebogen schermranden

De bekende lekker Roland Quandt heeft een render van het toestel op Twitter gedeeeld. Het gaat om een productpagina van een screen protector, waarop het toestel duidelijk te zien is. Althans, dat denken we. Blijf dit soort leaks met een korrel zout nemen, maar de kans is groot dat het hier om de real deal gaat.

Het zat er al aan te komen: het toestel heeft geen gebogen schermranden. Daardoor is er wel ruimte voor het schokbestendige frame. De schermranden blijven relatief dun, al heeft de Samsung Galaxy S8 Active wat dat betreft bijna meer weg van de LG G6, dan van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Plus design Galaxy S8 Active
De standaard Samsung Galaxy S8

Maar wanneer kunnen we met het toestel aan de slag? De screen protector wordt in augustus uitgebracht, dus de kans is groot dat Samsung binnen enkele weken de extra stevige Android smartphone gaat onthullen. Het lijkt een logische zet, zeker gezien de aandacht daarna naar de Samsung Galaxy Note 8 zal verschuiven.

Bron: Roland Quandt

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters