Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit

Eindelijk weten we hoe de Samsung Galaxy S8 Active er hoogstwaarschijnlijk uit gaat zien! Een productpagina heeft het uiterlijk van het extra stevige toestel onthuld.

Samsung Galaxy S8 Active

Een maand geleden lekten er documenten die het bestaan van de Samsung Galaxy S8 Active leken te bevestigen. Het is ondertussen een traditie geworden: Samsung brengt elk jaar een extra stevige versie uit van zijn vlaggenschip. Vooral handig als je veel buiten werkt.

Ook vorig jaar was dat het geval. De Samsung Galaxy S7 kreeg extra dikke en schokbestendige randen. Een logische keuze, want hoe doe je dat met de Galaxy S7 Edge? Die heeft immers gebogen schermranden. Je voelt de bui al hangen: dit jaar heeft de Koreaanse fabrikant geen keuze meer.

Elk model van de Galaxy S8 heeft immers gebogen schermranden. Juist daarom zijn we zo benieuwd naar het design van de Galaxy S8 Active. We hebben al schetsen voorbij zien komen, maar echte leaks bleven uit. Tot nu.

Geen gebogen schermranden

De bekende lekker Roland Quandt heeft een render van het toestel op Twitter gedeeeld. Het gaat om een productpagina van een screen protector, waarop het toestel duidelijk te zien is. Althans, dat denken we. Blijf dit soort leaks met een korrel zout nemen, maar de kans is groot dat het hier om de real deal gaat.

Het zat er al aan te komen: het toestel heeft geen gebogen schermranden. Daardoor is er wel ruimte voor het schokbestendige frame. De schermranden blijven relatief dun, al heeft de Samsung Galaxy S8 Active wat dat betreft bijna meer weg van de LG G6, dan van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Plus design Galaxy S8 Active
De standaard Samsung Galaxy S8

Maar wanneer kunnen we met het toestel aan de slag? De screen protector wordt in augustus uitgebracht, dus de kans is groot dat Samsung binnen enkele weken de extra stevige Android smartphone gaat onthullen. Het lijkt een logische zet, zeker gezien de aandacht daarna naar de Samsung Galaxy Note 8 zal verschuiven.

Bron: Roland Quandt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    Ik vindt dit toestel eerder gekopieerd van de LG G6.
    Heb de afbeeldingen naast elkaar gelegt en zie amper verschil!
    Alleen dat het scherm bij de LG G6 bijna tegen de rand ligt, wat bij de s8 active niet het geval is.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters