Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit

Eindelijk weten we hoe de Samsung Galaxy S8 Active er hoogstwaarschijnlijk uit gaat zien! Een productpagina heeft het uiterlijk van het extra stevige toestel onthuld.

Samsung Galaxy S8 Active

Een maand geleden lekten er documenten die het bestaan van de Samsung Galaxy S8 Active leken te bevestigen. Het is ondertussen een traditie geworden: Samsung brengt elk jaar een extra stevige versie uit van zijn vlaggenschip. Vooral handig als je veel buiten werkt.

Ook vorig jaar was dat het geval. De Samsung Galaxy S7 kreeg extra dikke en schokbestendige randen. Een logische keuze, want hoe doe je dat met de Galaxy S7 Edge? Die heeft immers gebogen schermranden. Je voelt de bui al hangen: dit jaar heeft de Koreaanse fabrikant geen keuze meer.

Elk model van de Galaxy S8 heeft immers gebogen schermranden. Juist daarom zijn we zo benieuwd naar het design van de Galaxy S8 Active. We hebben al schetsen voorbij zien komen, maar echte leaks bleven uit. Tot nu.

Geen gebogen schermranden

De bekende lekker Roland Quandt heeft een render van het toestel op Twitter gedeeeld. Het gaat om een productpagina van een screen protector, waarop het toestel duidelijk te zien is. Althans, dat denken we. Blijf dit soort leaks met een korrel zout nemen, maar de kans is groot dat het hier om deĀ real dealĀ gaat.

Het zat er al aan te komen: het toestel heeft geen gebogen schermranden. Daardoor is er wel ruimte voor het schokbestendige frame. De schermranden blijven relatief dun, al heeft de Samsung Galaxy S8 Active wat dat betreft bijna meer weg van de LG G6, dan van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Plus design Galaxy S8 Active
De standaard Samsung Galaxy S8

Maar wanneer kunnen we met het toestel aan de slag? De screen protector wordt in augustus uitgebracht, dus de kans is groot dat Samsung binnen enkele weken de extra stevige Android smartphone gaat onthullen. Het lijkt een logische zet, zeker gezien de aandacht daarna naar de Samsung Galaxy Note 8 zal verschuiven.

Bron: Roland Quandt

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters