Scherpe render toont Samsung Galaxy S8 Active

Er is eindelijk een scherpe render van de Samsung Galaxy S8 Active gelekt. Dit keer is ook de zijkant van het toestel duidelijk te zien.

Samsung Galaxy S8 Active

Samsung heeft het bestaan van de Samsung Galaxy S8 Active indirect al bevestigd. De kans is dan ook groot dat het extra stevige toestel zeer binnenkort zal worden onthuld. De Galaxy S8 Active komt namelijk steeds vaker voorbij. Onlangs werden we zelfs getrakteerd op een hands-on video!

De gelekte foto’s bleven echter vrij korrelig. Daar is nu verandering in gekomen, want er is een zeer scherpe render van de Samsung Galaxy S8 Active opgedoken. Het valt meteen op dat het toestel extra dikke schermranden heeft. Dat maakte de smartphone dit jaar zeer interessant. Elk model van de Galaxy S8 heeft immers gebogen schermranden.

Samsung Galaxy S8 Active

De Samsung Galaxy S8 is dan ook enorm kwetsbaar. De Active-serie moet aan militaire volwaarden voldoen, dus zo’n design zat er bij voorbaat al niet in. De Samsung Galaxy S8 Active doet daardoor aan de LG G6 denken. Op deze render valt het ook op dat de randen iets hoger liggen dan het scherm zelf.

Specificaties

De Galaxy S8 Active heeft een 5.8-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2960. De hoeken van het scherm zijn overigens wel afgerond. De gelekte render is afkomstig van Evan Blass. De betrouwbare lekker heeft een zeer goede reputatie, dus het is duidelijk dat het hier om de real deal gaat. Bovendien komt het beeld overeen met de hands-on video.

De Samsung Galaxy S8 Active is niet alleen extra stevig, maar bevat ook een extra grote batterij. De Koreaanse fabrikant was na de Galaxy Note 7 extra voorzichtig met de batterij van de Galaxy S8, maar de Galaxt S8 Active bevat een flinke 4000 mAh batterij. Dat maakt het toestel in een klap een stuk interessanter.

Verder komen de specificaties overeen met de normale variant. Denk aan de Snapdragon 835, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Nu blijft het een kwestie van afwachten. De kans dat dit toestel naar Nederland komt is relatief klein.

 

Bron: Evan Blass

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters