Scherpe render toont Samsung Galaxy S8 Active

Er is eindelijk een scherpe render van de Samsung Galaxy S8 Active gelekt. Dit keer is ook de zijkant van het toestel duidelijk te zien.

Samsung Galaxy S8 Active

Samsung heeft het bestaan van de Samsung Galaxy S8 Active indirect al bevestigd. De kans is dan ook groot dat het extra stevige toestel zeer binnenkort zal worden onthuld. De Galaxy S8 Active komt namelijk steeds vaker voorbij. Onlangs werden we zelfs getrakteerd op een hands-on video!

De gelekte foto’s bleven echter vrij korrelig. Daar is nu verandering in gekomen, want er is een zeer scherpe render van de Samsung Galaxy S8 Active opgedoken. Het valt meteen op dat het toestel extra dikke schermranden heeft. Dat maakte de smartphone dit jaar zeer interessant. Elk model van de Galaxy S8 heeft immers gebogen schermranden.

Samsung Galaxy S8 Active

De Samsung Galaxy S8 is dan ook enorm kwetsbaar. De Active-serie moet aan militaire volwaarden voldoen, dus zo’n design zat er bij voorbaat al niet in. De Samsung Galaxy S8 Active doet daardoor aan de LG G6 denken. Op deze render valt het ook op dat de randen iets hoger liggen dan het scherm zelf.

Specificaties

De Galaxy S8 Active heeft een 5.8-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2960. De hoeken van het scherm zijn overigens wel afgerond. De gelekte render is afkomstig van Evan Blass. De betrouwbare lekker heeft een zeer goede reputatie, dus het is duidelijk dat het hier om de real deal gaat. Bovendien komt het beeld overeen met de hands-on video.

De Samsung Galaxy S8 Active is niet alleen extra stevig, maar bevat ook een extra grote batterij. De Koreaanse fabrikant was na de Galaxy Note 7 extra voorzichtig met de batterij van de Galaxy S8, maar de Galaxt S8 Active bevat een flinke 4000 mAh batterij. Dat maakt het toestel in een klap een stuk interessanter.

Verder komen de specificaties overeen met de normale variant. Denk aan de Snapdragon 835, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Nu blijft het een kwestie van afwachten. De kans dat dit toestel naar Nederland komt is relatief klein.

 

Bron: Evan Blass

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters