Steekt de camera van de Samsung Galaxy S8 uit?

Een gelekte afbeelding vergelijkt tot in hoeverre de camera’s van Samsung’s vlaggenschepen uitsteken. Daaruit blijkt dat de camera van de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk helemaal niet uitsteekt.

Samsung Galaxy S8

Op 29 maart zal Samsung naar verwachting dan eindelijk de Samsung Galaxy S8 onthullen. Komende maand worden de vlaggenschepen echter al tijdens het Mobile World Congress aan journalisten en partners van het bedrijf getoond. De kans is dan ook groot dat we zeer binnenkort het toestel al uitgebreid te zien krijgen. Vandaag dook er bijvoorbeeld een opvallende afbeelding op, gevonden op het Chinese sociale netwerk Weibo.

Samsung Galaxy S8

Geen uitstekende camera

De afbeelding vergelijkt tot in hoeverre de camera’s van Samsung’s S-vlaggenschepen uitsteken. Dan hebben we het niet alleen over de Galaxy S6 en Galaxy S7, maar dus ook de onaangekondigde Samsung Galaxy S8. De conclusie is duidelijk: de camera van de Samsung Galaxy S8 steekt helemaal niet uit. Dat levert een gestroomlijnd ontwerp op. Houd er echter wel rekening mee dat het om een anonieme bron gaat. Bovendien klopt de informatie van de Galaxy S6 en Galaxy S7 al niet. De camera van de Galaxy S6 steekt namelijk 1.7mm uit, en die van de Galaxy S7 0.8mm. Het lijkt hier juist om de Galaxy A-serie te gaan. Dan gaat het om kleine verschillen, maar als de huidige toestellen al niet kloppen, wat kan er dan gezegd worden van onaangekondigde toestellen?

Afmetingen

Toch is de kans dat de anonieme bron het bij het rechte eind heeft, als we geruchten moeten geloven. Onlangs doken dankzij een hoesjesmaker de precieze afmetingen van de Samsung Galaxy S8 op. Het toestel wordt met zijn vermeende 140.14 x 72.20 x 7.30mm dus minder lang dan de Samsung Galaxy S7. Door de dunnere schermranden kan er toch een groter scherm in verwerkt worden. Zal de camera echt totaal niet uitsteken? Dat ontdekken we in de komende maanden.

Bron: Android Pure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters