‘Nieuwe renders LG G6 en Samsung Galaxy S8 inclusief case duiken op’

Inmiddels zou iedereen bekend moeten zijn met Evan Blass. Via zijn twitter account @evleaks deelt hij om de zoveel tijd berichten over de laatste smartphone ontwikkelingen. Wat zo bijzonder is aan Blass is dat deze berichten vaak inderdaad lijken te kloppen. Recentelijk deelde de tipgever een paar renders van de LG G6 en de Samsung Galaxy S8. Beide toestellen zijn op de foto’s te zien in een case.

‘Samsung Galaxy S8 krijgt vingerafdrukscanner rechts achter’

Het is niet de eerste keer dat Blass een foto van de Galaxy S8 deelt. Vorige maand lekte hij al een foto, welke overeen lijkt te komen met de recente render. Op beide foto’s is te zien dat de vingerafdrukscanner zich aan de achterkant bevindt, rechts van de camera. Deze plaatsing is voor velen onwaarschijnlijk en werd vorige maand herhaaldelijk aangehaald als bewijs dat het om een nep foto ging. Het lijkt er nu toch wel op dat rechts achter de plek van de vingerafdrukscanner zal zijn.

Samsung Galaxy S8

Eerder doken er ook al foto’s van cases op met uitsnedes welke zouden kloppen met de gelekte toestel renders. Wat de foto’s van vorige maand ook met de recente renders gemeen hebben, is de enkele camera aan de achterkant van de smartphone. Dit  in tegenstelling tot geruchten, welke de Galaxy S8 een dual camera setup toeschrijven. Verder is te zien dat het toestel ultradunne randen heeft.

LG G6 met horizontale dual camera setup

De render van de LG G6 komt nagenoeg overeen met de meeste gelekte foto’s van het toestel. Op bijna alle foto’s van de telefoon is aan de achterkant een dual camera setup te zien met flash. De setup is horizontaal gepositioneerd, waarbij de camera lenzen links en rechts zijn met de flash in het midden. Het “flash gebied” zou tevens ook als vingerafdrukscanner dienen. Zoals bij eerdere foto’s, laat ook deze render een geborstelde metalen behuizing zien met aan de voorkant dunne randen.

Lancering LG en Samsung toestellen

Verwacht wordt dat de LG G6 op 26 februari tijdens het MWC onthuld zal worden. In de Verenigde Staten zou het vervolgens rond 7 april te koop moeten zijn. Of het toestel dan ook in Europa verkrijgbaar zal zijn is nog onbekend. De Samsung Galaxy S8 zal niet tijdens het MWC gelanceerd worden. Wel zal er een introductiefilm van een minuut tijdens het evenement vertoond worden. De officiële lancering zou op 29 maart plaats moeten vinden.

Bron: @evleaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Richard -

  Die van Samsung zal wel nep zijn, de datum die die aangeeft is dinsdag 8 maart. Maar 8 maart is op een woensdag.
  Of het moet de datum van 2016 wezen ,maar dat is niet echt logische.

 2. James Brouwer -

  These Renders, definitely look like a student who reproduced the rumors around these smartphones in a design, and made a nice rendering of them.

  From the LG G6 introduction video we already know that the edges of the LG G6 display will look differently.

  Kind regards, James

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters