‘Cases Samsung Galaxy S8 en S8 Plus tonen locatie vingerprintscanner’

De nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lijken veel inspiratie op te wekken bij photoshoppers. De afgelopen tijd verscheen de ene na de andere render van de toestellen of de cases van de telefoons. Tot nu toe klopten geen van de cases met de gelekte foto van Evan Blass, de bekende tipster. Maar nu is er een nieuwe foto opgedoken op Weibo, waarop de plaatsing van de vingerafdrukscanner wel klopt volgens Blass’ foto. Op de foto is een case te zien voor de 5.7 inch S8 en de 6.2 inch S8 Plus.

Foto lijkt geloofwaardig, of niet?

Samsung Galaxy S8Blass wordt beschouwd als één van de meer betrouwbare tipsters op het web. Door de plaatsing van de uitsnede voor de vingerafdrukscanner op de nieuwe foto, lijkt het in eerste instantie om een geloofwaardige render te gaan. De vingerafdrukscanner bevindt zich rechts aan de achterkant van het toestel. Links van de vingerafdrukscanner is nog een opening te zien. Deze lijkt groot genoeg voor de camera en de flash naast elkaar geplaatst. Hoewel de case lijkt te kloppen, zijn er een paar dingen die wel dubieus zijn. Zo is er rondom het Samsung logo op de case veel ruis in vergelijking tot de rest van de case. Dit zou erop kunnen duiden, dat de foto is geëdit en dat het logo komt van een foto van een andere kwaliteit. Ook is het onduidelijk of de uitsnede om de vinger te scannen überhaupt wel groot genoeg is hiervoor.

Specificaties Galaxy S8 en S8 Plus

Beide toestellen krijgen, afhankelijk van het land, een Snapdragon 835 of Exynos 8895 processor. Verder zullen ze 4GB or 6GB RAM hebben. Verwacht wordt dat aan de achterkant een 12 megapixel camera komt en aan de voorkant een 5 megapixel lens. Beide toestellen zouden ook een USB Type-C poort moeten krijgen. De S8 krijgt naar verwachting een 3250mAh batterij.

Toch glimps S8 lijn tijdens WMC

Hoewel de handsets niet fysiek gepresenteerd zullen worden tijdens het World Mobile Congress, zullen ze wel te zien zijn. In een filmpje van 60 seconden zal Samsung de toestellen een korte introductie geven. De daadwerkelijke onthulling zou volgens de geruchten plaatsvinden op 29 maart.

Bron: weibo via MySmartPrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters