Prijs Samsung Galaxy S8 in Nederland verlaagd, Coral Blue variant beschikbaar

Zeer binnenkort komt een Coral Blue variant van de Samsung Galaxy S8 naar Nederland. Dat blijkt uit uit informatie op de Nederlandse site mobiel.nl. De bekende lekker Evan Blass heeft al renders gelekt.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

Op dit moment is de Samsung Galaxy S8 verkrijgbaar in Midnight Black, Orchid Gray en Arctic Silver. Volgens de bekende lekker Evan Blass komt daar binnenkort nog een optie bij: Coral Blue.

Coral Blue was vorig jaar de meest populaire variant van de Samsung Galaxy Note 7. De phablet werd helaas uit de schappen gehaald nadat exemplaren begonnen te ontploffen.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

Fans hoefden gelukkig geen afscheid te nemen van de smaakvolle kleur. Kort erna bracht Samsung een Coral Blue variant van de Samsung Galaxy S7 Edge uit. Nu kan de Samsung Galaxy S8 aan dat rijtje worden toegevoegd.

We wisten al dat Samsung de varianten Maple Gold en Coral Blue zou gaan introduceren, maar het was nog niet bekend wanneer die toestellen ook daadwerkelijk uit gaan komen. Evan Blass heeft de eerste afbeeldingen van de Coral Blue Samsung Galaxy S8 gelekt.

Ook in Nederland verkrijgbaar en prijs verlaagd

Het blijft de vraag wanneer de nieuwe variant naar de Verenigde Staten komt, maar in Nederland hoeven we geen geduld meer te hebben. Op Mobiel.nl verscheen de blauwe versie van de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 Plus design

Vervolgens werd de variant weer van de site gehaald, maar het is duidelijk dat je in de toekomst de nieuwe variant ook in Nederland aan kunt schaffen.

Bovendien zijn de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ in prijs verlaagd. De high-end toestellen van de Koreaanse techgigant kosten nu respectievelijk 749 en 859 euro.

Er zijn al meer dan vijf miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S8 verkocht. Daarmee overtreft het toestel de verwachtingen van analisten. Ondertussen kijken we al uit naar de Samsung Galaxy Note 8 en de Samsung Galaxy S9.

Bron: @evleaks en Mobiel.nl

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters