Prijs Samsung Galaxy S8 in Nederland verlaagd, Coral Blue variant beschikbaar

Zeer binnenkort komt een Coral Blue variant van de Samsung Galaxy S8 naar Nederland. Dat blijkt uit uit informatie op de Nederlandse site mobiel.nl. De bekende lekker Evan Blass heeft al renders gelekt.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

Op dit moment is de Samsung Galaxy S8 verkrijgbaar in Midnight Black, Orchid Gray en Arctic Silver. Volgens de bekende lekker Evan Blass komt daar binnenkort nog een optie bij: Coral Blue.

Coral Blue was vorig jaar de meest populaire variant van de Samsung Galaxy Note 7. De phablet werd helaas uit de schappen gehaald nadat exemplaren begonnen te ontploffen.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

Fans hoefden gelukkig geen afscheid te nemen van de smaakvolle kleur. Kort erna bracht Samsung een Coral Blue variant van de Samsung Galaxy S7 Edge uit. Nu kan de Samsung Galaxy S8 aan dat rijtje worden toegevoegd.

We wisten al dat Samsung de varianten Maple Gold en Coral Blue zou gaan introduceren, maar het was nog niet bekend wanneer die toestellen ook daadwerkelijk uit gaan komen. Evan Blass heeft de eerste afbeeldingen van de Coral Blue Samsung Galaxy S8 gelekt.

Ook in Nederland verkrijgbaar en prijs verlaagd

Het blijft de vraag wanneer de nieuwe variant naar de Verenigde Staten komt, maar in Nederland hoeven we geen geduld meer te hebben. Op Mobiel.nl verscheen de blauwe versie van de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 Plus design

Vervolgens werd de variant weer van de site gehaald, maar het is duidelijk dat je in de toekomst de nieuwe variant ook in Nederland aan kunt schaffen.

Bovendien zijn de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ in prijs verlaagd. De high-end toestellen van de Koreaanse techgigant kosten nu respectievelijk 749 en 859 euro.

Er zijn al meer dan vijf miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S8 verkocht. Daarmee overtreft het toestel de verwachtingen van analisten. Ondertussen kijken we al uit naar de Samsung Galaxy Note 8 en de Samsung Galaxy S9.

Bron: @evleaks en Mobiel.nl

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters