‘Samsung Galaxy S8 en S8 Plus details gelekt’

Na een maand van gissen en gelekte foto’s is het eindelijk zo ver: de vermeende precieze afmetingen van de Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zijn gelekt.

Samsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 (Plus)

Iemand was getuige van het zien van de nieuwe Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus, op basis van die informatie zijn er designs gemaakt van deze smartphones. Zoals je op de foto’s ziet is de verdeling van het scherm 18.5:9. Dit is dezelfde ratio die lekker Evan Bless had voorspeld vorige week. Als we rekening houden met de virtuele thuisknop betekent dit dat de nieuwe smartphones van Samsung een beeldverhouding hebben van 2:1, ook wel het Univisium formaat genoemd. Ook de LG G6 krijgt dit. De vingerafdrukscanner komt aan de achterkant rechts naast de camera. Dit is dezelfde plek waar je wijsvinger bevindt als je je smartphone vast hebt met je rechterhand. De vingerafdrukscanner krijgt dezelfde vorm als de homebutton van de Samsung Galaxy S7. Deze vingerafdrukscanner kun je niet indrukken.

Samsung Galaxy S8Geen homebutton

Wat vooral opvallend is, is de screen-to-body ratio, deze is namelijk 85 procent. Dit valt ongeveer samen met de eerdere geruchten, omdat toen werd bekend gemaakt dat de screen-to-body ratio ongeveer 83 procent zou zijn. Er is geen homebutton en een veel grotere display panel. Volgens informatie zal het scherm inderdaad gebogen zijn, maar een stuk minder in vergelijking met de Samsung Galaxy S7 Edge. De reden hiervoor is dat je niet per ongeluk het scherm aanraakt wanneer dit niet nodig is.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters