‘Samsung Galaxy S8 en S8 Plus details gelekt’

Na een maand van gissen en gelekte foto’s is het eindelijk zo ver: de vermeende precieze afmetingen van de Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zijn gelekt.

Samsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 (Plus)

Iemand was getuige van het zien van de nieuwe Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus, op basis van die informatie zijn er designs gemaakt van deze smartphones. Zoals je op de foto’s ziet is de verdeling van het scherm 18.5:9. Dit is dezelfde ratio die lekker Evan Bless had voorspeld vorige week. Als we rekening houden met de virtuele thuisknop betekent dit dat de nieuwe smartphones van Samsung een beeldverhouding hebben van 2:1, ook wel het Univisium formaat genoemd. Ook de LG G6 krijgt dit. De vingerafdrukscanner komt aan de achterkant rechts naast de camera. Dit is dezelfde plek waar je wijsvinger bevindt als je je smartphone vast hebt met je rechterhand. De vingerafdrukscanner krijgt dezelfde vorm als de homebutton van de Samsung Galaxy S7. Deze vingerafdrukscanner kun je niet indrukken.

Samsung Galaxy S8Geen homebutton

Wat vooral opvallend is, is de screen-to-body ratio, deze is namelijk 85 procent. Dit valt ongeveer samen met de eerdere geruchten, omdat toen werd bekend gemaakt dat de screen-to-body ratio ongeveer 83 procent zou zijn. Er is geen homebutton en een veel grotere display panel. Volgens informatie zal het scherm inderdaad gebogen zijn, maar een stuk minder in vergelijking met de Samsung Galaxy S7 Edge. De reden hiervoor is dat je niet per ongeluk het scherm aanraakt wanneer dit niet nodig is.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. j adema -

    Deze ontwikkeling lijkt me echt mooi. Vooral de s 8 plus. Mooi groot scherm. En het design vind ik ook wel mooi en wat ik vooral mooi vind is de minder gebogen rand. Ik kon haast niet typen met de s 7 edge. Ik ga dus de s 8 plus aanschaffen.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters