‘Dit is de eerste gelekte foto van de Samsung Galaxy S8’

Evan Blass slaat weer toe! Hij heeft zojuist de eerste foto van de Samsung Galaxy S8 gelekt, Samsung’s volgende vlaggenschip.

Samsung Galaxy S8

Samsung zal naar verwachting eind maart de Samsung Galaxy S8 onthullen. Tot nu toe zijn er verschillende renders, hoesjes en mockups opgedoken, maar we hebben nog geen daadwerkelijke foto’s van het aankomende vlaggenschip gezien. Daar is vandaag verandering in gekomen. De bekende lekker Evan Blass heeft namelijk een foto gelekt van de Samsung Galaxy S8. Het gaat niet om een gedeeltelijke of vage foto, maar een duidelijke foto van zowel de voor- als achterkant van het toestel.

Samsung Galaxy S8

Twee modellen

Naar verwachting zal Samsung twee varianten van de Samsung Galaxy S8 uitbrengen. Een met een 5.8-inch scherm, en een met een 6.2-inch scherm. De daadwerkelijke grootte van beide toestellen valt echter mee, gezien het vlaggenschip bijna geen schermranden heeft. Beide toestellen hebben gebogen schermranden. Volgens VentureBeat heeft het 5.8-inch model een 3000mAh batterij, terwijl de 6.2-inch variant een 3500mAh batterij heeft. Beide toestellen hebben minstens 4GB aan werkgeheugen aan boord.

Opvallend detail

Maar even terug naar de foto. Het strakke ontwerp komt overeen met de eerder gelekte informatie, behalve een detail. De vingerprintscanner lijkt zich namelijk naast de camera van het vlaggenschip te bevinden. De Galaxy S8 heeft geen fysieke homeknop meer, doordat het scherm bijna de gehele voorkant bedekt. Eerst leek het erop dat de Koreaanse fabrikant de vingerprintscanner onder het scherm zou verwerken. Later beweerden bronnen dat de scanner zich aan de achterkant zou bevinden. Dat lijkt nu dus te kloppen. Of heeft Samsung voor beide opties gekozen?

Headphone jack

Aan de onderkant is de USB Type-C port te zien, en een 3.5mm headphone jack. Het is onduidelijk of de bovenstaande foto het 5.8-inch of 6.2-inch model toont. De kans is echter zeer groot dat we hier met de real deal te maken hebben. De foto komt overeen met eerdere renders, en dan hebben we de reputatie van Evan Blass nog niet eens in beschouwing genomen. We gaan de komende maanden ontdekken wat Samsung van plan is met dit vlaggenschip.

Bron: Venture Beat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. WGACA -

    Ik mag hopen dat er inderdaad ook nog een vingerafdrukscanner onder het scherm zit want deze locatie lijkt me uiterst onhandig. Permanent vette vingers op de camera… Overigens ga ik ervanuit dat ze in staat zijn geweest om het toestel behoorlijk energiezuinig te maken want de grote van de batterijen vallen wat tegen. Tevens lijkt uit het gerucht dat de camera nog hetzelfde Is qua mp en ook de aperture van f1.7 is gelijk gebleven. Dan verwacht ik dat ze pixel grootte hebben verhoogt en een soort van HDR+ hebben toegevoegd, anders zie ik niet zo goed hoe dit toestel veel beter zal presteren wat betreft de camera.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters