‘Dit is de eerste gelekte foto van de Samsung Galaxy S8’

Evan Blass slaat weer toe! Hij heeft zojuist de eerste foto van de Samsung Galaxy S8 gelekt, Samsung’s volgende vlaggenschip.

Samsung Galaxy S8

Samsung zal naar verwachting eind maart de Samsung Galaxy S8 onthullen. Tot nu toe zijn er verschillende renders, hoesjes en mockups opgedoken, maar we hebben nog geen daadwerkelijke foto’s van het aankomende vlaggenschip gezien. Daar is vandaag verandering in gekomen. De bekende lekker Evan Blass heeft namelijk een foto gelekt van de Samsung Galaxy S8. Het gaat niet om een gedeeltelijke of vage foto, maar een duidelijke foto van zowel de voor- als achterkant van het toestel.

Samsung Galaxy S8

Twee modellen

Naar verwachting zal Samsung twee varianten van de Samsung Galaxy S8 uitbrengen. Een met een 5.8-inch scherm, en een met een 6.2-inch scherm. De daadwerkelijke grootte van beide toestellen valt echter mee, gezien het vlaggenschip bijna geen schermranden heeft. Beide toestellen hebben gebogen schermranden. Volgens VentureBeat heeft het 5.8-inch model een 3000mAh batterij, terwijl de 6.2-inch variant een 3500mAh batterij heeft. Beide toestellen hebben minstens 4GB aan werkgeheugen aan boord.

Opvallend detail

Maar even terug naar de foto. Het strakke ontwerp komt overeen met de eerder gelekte informatie, behalve een detail. De vingerprintscanner lijkt zich namelijk naast de camera van het vlaggenschip te bevinden. De Galaxy S8 heeft geen fysieke homeknop meer, doordat het scherm bijna de gehele voorkant bedekt. Eerst leek het erop dat de Koreaanse fabrikant de vingerprintscanner onder het scherm zou verwerken. Later beweerden bronnen dat de scanner zich aan de achterkant zou bevinden. Dat lijkt nu dus te kloppen. Of heeft Samsung voor beide opties gekozen?

Headphone jack

Aan de onderkant is de USB Type-C port te zien, en een 3.5mm headphone jack. Het is onduidelijk of de bovenstaande foto het 5.8-inch of 6.2-inch model toont. De kans is echter zeer groot dat we hier met de real deal te maken hebben. De foto komt overeen met eerdere renders, en dan hebben we de reputatie van Evan Blass nog niet eens in beschouwing genomen. We gaan de komende maanden ontdekken wat Samsung van plan is met dit vlaggenschip.

Bron: Venture Beat

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters