‘Afbeelding toont voor- en achterkant Samsung Galaxy S8’

Samsung heeft de lancering van de Samsung Galaxy S8 naar verluidt een aantal maanden uitgesteld. Dat houdt alle leaks echter niet tegen, zo blijkt bijvoorbeeld deze gelekte foto’s van het vlaggenschip.

Samsung Galaxy S8

samsung galaxy s8Samsung moet indruk maken met de Samsung Galaxy S8. Het Koreaanse bedrijf sloot een geweldig jaar af dankzij de Samsung Galaxy S7 Edge, maar het fiasco rondom de Galaxy Note 7 heeft wellicht toch een deukje geslagen in het vertrouwen van de consument. Uit geruchten blijkt dat de Galaxy S8 een compleet toestel wordt. Het toestel heeft een iris-scanner, een dubbele camera aan de achterzijde, 256GB opslag en 8GB werkgeheugen. Daarnaast moeten we naar verwachting afscheid nemen van de homeknop en de headphone jack. Naar verwachting heeft Samsung ook goed nieuws voor consumenten die in de markt waren voor de Samsung Galaxy Note 7. Er komt namelijk waarschijnlijk ook een grotere variant, inclusief een S-Pennetje. Zo hoeven die consumenten niet tot eind dit jaar te wachten. Bovendien zorgt dat er natuurlijk voor dat minder potentiële kopers naar de concurrenten van Samsung overstappen.

Release datum

De verhalen zijn nog al eens veranderd, maar volgens de laatste geruchten zal de smartphone gepresenteerd worden in april. Althans, dat zegt de betrouwbare bron ‘The Investor.’ Vorige week kregen we onze eerste vermeende foto van de Samsung Galaxy S8 te zien. Het ging echter om een onbekende bron, en er wordt getwijfeld over de authenticiteit van de foto in kwestie. Vandaag zijn er veel duidelijkere renders opgedoken, die zowel de voor- als achterkant tonen van het vlaggenschip.

De afbeeldingen zijn afkomstig van een hoesjesmaker genaamd Ghostek. Dergelijke partijen krijgen vaak al vroeger informatie over onaangekondigde toestellen, zodat ze op tijd hoesjes en cases op de markt kunnen brengen. Sommige delen van het toestel worden bedekt door de rode case, maar wat we wel kunnen zien komt overeen met eerdere geruchten. Oftewel: de voorkant is bijna een en al scherm.

Bron: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kurt -

  Dit wordt wel degelijk het design voor de s8 of s8(plus)…
  Het is niet omdat er vorig jaar reeds foto’s zijn gelekt dat deze fout zijn! Er zijn meerdere bronnen die deze foto’s bevestigen!
  Wat er zeker nog niet vast staat zijn de specificaties,dat blijven maar veronderstellingen…

  1. Hondje -

   Welke bron dan? Het betreft een concept van een fan, oftewel een niet bestaand product. Heeft helemaal niks met Samsung te maken en als je dat wel denkt dan stopt hier ook gelijk de discussie.

   1. Hondje -

    Veel faker dan dat gaat het niet worden. Gewoon een bewerkte Galaxy S7 Edge, vergelijk de plaatsen van de camera en sensoren maar eens.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters