‘Samsung Galaxy S8 krijgt groter scherm voor Note 7-klanten’

Het gerucht gaat al langer dat Samsung grote plannen voor de Samsung Galaxy S8 heeft. Letterlijk, want het schijnt dat het bedrijf de schermen van de S8-telefoons behoorlijk groter wil maken.

Samsung Galaxy Note 7 vertrouwenVolgens geruchten worden de nieuwe schermen 5,7 inch en 6,2 inch. Dat is behoorlijk wat groter dan de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De displays van deze smartphones zijn namelijk respectievelijk 5,1 inch en 5,5 inch groot. Bovendien zou Samsung de thuisknop en vingerafdrukscanner in het scherm verwerken. Daardoor kan het bedrijf naar verluidt de Galaxy S8 een vrijwel randloos toestel maken.

Groter scherm om Note 7-klanten tevreden te stellen

Vandaag is er een nieuwe bron die bevestigt dat Samsung gaat voor grotere schermen. Deze bron voegt echter nog wat informatie toe. Hij zegt dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de displays groter maakt om teleurgestelde Note 7-klanten tevreden te stellen. “Om potentiële Note-klanten aan te trekken die van een groot scherm houden, heeft Samsung besloten beide modellen van de S8 uit te rusten met grotere schermen”, aldus een anonieme analist tegenover The Investor. Een andere anonieme bron zegt daarbij dat het “waarschijnlijk” is dat Samsung zijn grotere telefoon het ‘Plus’-label meegeeft. Dat deed de fabrikant eerder al bij de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Bron: TheInvestor via SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erik -

  Ik geloof deze geruchten niet meer!. Eerst zeggen dat in de S8 edge een 4K scherm komt. Dit blijkt ook niet meer waar te zijn.
  Daarnaast is de release datum 2 maanden verplaatst naar April.

  Wat moet ik nog geloven van jullie!?…

  1. Dominick Viëtor -

   Tsja, daar zijn het geruchten voor. Die hebben het vaak bij het rechte eind; soms ook niet. Als je alles zeker wilt weten, dan zit er maar een ding op: wachten tot de officiële aankondiging.

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Steve Jobs innovatie

Apple na Steve Jobs: waar blijft de grote innovatie? lees verder

Nokia 3310 test

Is de nieuwe Nokia 3310 net zo onverwoestbaar als zijn voorganger? lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters