‘Samsung Galaxy S8 krijgt groter scherm voor Note 7-klanten’

Het gerucht gaat al langer dat Samsung grote plannen voor de Samsung Galaxy S8 heeft. Letterlijk, want het schijnt dat het bedrijf de schermen van de S8-telefoons behoorlijk groter wil maken.

Samsung Galaxy Note 7 vertrouwenVolgens geruchten worden de nieuwe schermen 5,7 inch en 6,2 inch. Dat is behoorlijk wat groter dan de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De displays van deze smartphones zijn namelijk respectievelijk 5,1 inch en 5,5 inch groot. Bovendien zou Samsung de thuisknop en vingerafdrukscanner in het scherm verwerken. Daardoor kan het bedrijf naar verluidt de Galaxy S8 een vrijwel randloos toestel maken.

Groter scherm om Note 7-klanten tevreden te stellen

Vandaag is er een nieuwe bron die bevestigt dat Samsung gaat voor grotere schermen. Deze bron voegt echter nog wat informatie toe. Hij zegt dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de displays groter maakt om teleurgestelde Note 7-klanten tevreden te stellen. “Om potentiële Note-klanten aan te trekken die van een groot scherm houden, heeft Samsung besloten beide modellen van de S8 uit te rusten met grotere schermen”, aldus een anonieme analist tegenover The Investor. Een andere anonieme bron zegt daarbij dat het “waarschijnlijk” is dat Samsung zijn grotere telefoon het ‘Plus’-label meegeeft. Dat deed de fabrikant eerder al bij de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Bron: TheInvestor via SamMobile

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters