‘Samsung Galaxy S8 krijgt high-end stereo speakers van Harman’

Uit een nieuw gerucht blijkt dat Samsung hoogstwaarschijnlijk high-end stereo speakers van Harman in de Samsung Galaxy S8 gaat verwerken.

Samsung Galaxy S8

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8
De Samsung Galaxy S7 Edge

Over slechts twee maanden zal Samsung naar verwachting de Samsung Galaxy S8 onthullen, de opvolger van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De geruchtenmolen is al enkele maanden geleden op gang gekomen. De verwachtingen zijn natuurlijk hooggespannen na de succesvolle Galaxy S7 Edge, en laten we niet vergeten dat het Koreaanse bedrijf na de Galaxy Note 7 iets heeft te bewijzen. Uit recent onderzoek blijkt dat fans van Samsung nog altijd even loyaal als fans van Apple zijn, maar men zal ongetwijfeld een slag om de arm houden. De Koreaanse smartphonefabrikant heeft overigens beloofd dat het voor eind deze maand de oorzaak van de ontplofte batterijen bekend zal maken.

Harman stereo speakers

Vandaag is het gerucht opgedoken dat de Samsung Galaxy S8 stereo speakers krijgt. En dan hebben we het niet over normale speakers, maar over high-end stereo speakers van het bekende merk Harman. Dit gerucht zou zomaar kunnen kloppen, want Samsung nam het bekende audiomerk onlangs over voor $8 miljard. De Koreaanse smartphonefabrikant hintte er twee weken geleden al naar dat het de high-end speakers van Harman naar zijn vlaggenschepen zou brengen. Een bron binnen de industrie meldt dat het merk de speakers al in de S8 gaat verwerken.

Implementatie

Het wordt interessant om te zien hoe de smartphonefabrikant de speakers gaat implementeren. De Samsung Galaxy S8 krijgt immers naar verluidt een scherm dat (bijna) de gehele voorkant bedekt, net zoals de Xiaomi Mi MIX. Daarmee blijft er weinig ruimte over voor speakers.Het wordt dus lastig om twee speakers in de voorkant te verwerken, zoals HTC met de HTC One M9 deed. Samsung kan ook voor de methode van Apple kiezen, waarbij het oorstukje samenwerkt met de speaker aan de onderkant van het toestel. We gaan het februari volgend jaar allemaal ontdekken!

Bron: FoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters