Youtuber bouwt transparante Samsung Galaxy S8 en LG G6

Vind je de Samsung Galaxy S8 of LG G6 er saai uitzien? Een bekende Youtuber heeft een passende oplossing: maak je toestel transparant.

Samsung Galaxy S8 en LG G6

De Samsung Galaxy S8 en LG G6 zijn indrukwekkende vlaggenschepen. Onder de motorkap vind je de nieuwste hardware terug, maar ook qua uiterlijk vallen beide Android smartphones op. LG en Samsung zijn een van de eerste grote smartphonefabrikanten die dunne schermranden implementeren.

Samsung Galaxy S8 Plus design

Xiaomi stond altijd bekend als een copycat. Het Chinese merk aapte geregeld Apple na, maar wist eind vorig jaar hoge ogen te gooien met de bijna randloze Xiaomi Mi MIX. Een schitterend toestel, maar helaas moeilijk verkrijgbaar in Nederland.

Gelukkig brengen LG en Samsung hun moderne vlaggenschepen wel naar Nederland. Hartstikke mooi die grote schermen, maar heb je ook wel eens de achterkant van beide vlaggenschepen bekeken? De bekende Youtuber JerryRigEverything vond ze ietwat saai.

Transparante achterkant

Misschien ken je zijn kanaal al wel. Hij is er niet vies van om flink met zijn smartphones te knutselen. Recentelijk is hij met de LG G6 en de Samsung Galaxy S8 aan de slag gegaan. Door de verf van de achterkant te schrapen maakte hij beide toestellen transparant.

Hij deed er naar eigen zeggen slechts een uurtje over, maar het resultaat is indrukwekkend. De toestellen doen een beetje denken aan de doorzichtige Game Boys die Nintendo ooit uitbracht. De een vind het prachtig, terwijl de ander boos in de reacties beweert dat hij beide toestellen verpest. Wat vind jij?

Denk goed na voor je zelf met je smartphone aan de slag gaat. Het is namelijk moeilijker dan het lijkt. Jerry heeft professionele tools en doet dit al jaren. Bovendien offer je ook een aantal functies op. Je toestel kan na deze bewerkingen namelijk niet meer draadloos opgeladen worden, en is niet meer waterdicht. Maar ja, dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    De Xiaomi Mi MIX is helemaal niet moeilijk verkrijgbaar in NL!
    Via eglobal central kan je dit toestel gewoon bestellen.
    Ik heb daar ook mijn LG V20 gekocht en gewoon binnen gekregen.

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters