Youtuber bouwt transparante Samsung Galaxy S8 en LG G6

Vind je de Samsung Galaxy S8 of LG G6 er saai uitzien? Een bekende Youtuber heeft een passende oplossing: maak je toestel transparant.

Samsung Galaxy S8 en LG G6

De Samsung Galaxy S8 en LG G6 zijn indrukwekkende vlaggenschepen. Onder de motorkap vind je de nieuwste hardware terug, maar ook qua uiterlijk vallen beide Android smartphones op. LG en Samsung zijn een van de eerste grote smartphonefabrikanten die dunne schermranden implementeren.

Samsung Galaxy S8 Plus design

Xiaomi stond altijd bekend als een copycat. Het Chinese merk aapte geregeld Apple na, maar wist eind vorig jaar hoge ogen te gooien met de bijna randloze Xiaomi Mi MIX. Een schitterend toestel, maar helaas moeilijk verkrijgbaar in Nederland.

Gelukkig brengen LG en Samsung hun moderne vlaggenschepen wel naar Nederland. Hartstikke mooi die grote schermen, maar heb je ook wel eens de achterkant van beide vlaggenschepen bekeken? De bekende Youtuber JerryRigEverything vond ze ietwat saai.

Transparante achterkant

Misschien ken je zijn kanaal al wel. Hij is er niet vies van om flink met zijn smartphones te knutselen. Recentelijk is hij met de LG G6 en de Samsung Galaxy S8 aan de slag gegaan. Door de verf van de achterkant te schrapen maakte hij beide toestellen transparant.

Hij deed er naar eigen zeggen slechts een uurtje over, maar het resultaat is indrukwekkend. De toestellen doen een beetje denken aan de doorzichtige Game Boys die Nintendo ooit uitbracht. De een vind het prachtig, terwijl de ander boos in de reacties beweert dat hij beide toestellen verpest. Wat vind jij?

Denk goed na voor je zelf met je smartphone aan de slag gaat. Het is namelijk moeilijker dan het lijkt. Jerry heeft professionele tools en doet dit al jaren. Bovendien offer je ook een aantal functies op. Je toestel kan na deze bewerkingen namelijk niet meer draadloos opgeladen worden, en is niet meer waterdicht. Maar ja, dan heb je ook wat!

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Oppo A3

Chinese mobiele provider lekt alvast specs Oppo A3 lees verder

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters