Samsung Galaxy S8 mockup toont mogelijke uiterlijk vlaggenschip

Een ontwerper heeft op basis van geruchten een mockup gemaakt van de Samsung Galaxy S8, zoals het toestel wellicht over enkele maanden in de winkels ligt.

Samsung Galaxy S8

De geruchtenmolen rondom de Samsung Galaxy S8 draait op volle toeren. Het is duidelijk dat Samsung van plan is om indruk te gaan maken met zijn nieuwe vlaggenschip. Na de het Samsung Galaxy Note 7 fiasco moet de Koreaanse smartphonefabrikant weer het vertrouwen van de consument terugwinnen. Wat we tot nu toe hebben gehoord klonk veelbelovend.

Randloos ontwerp

Samsung Galaxy S8 mockupVolgend jaar worden bijna randloze smartphones waarschijnlijk de trend binnen de smartphonemarkt. Zowel HTC als Samsung en Apple zijn naar verluidt elk van plan om schermen te implementeren die bijna de gehele voorkant van hun aankomende vlaggenschepen bedekken. Xiaomi bewees een paar maanden terug met de Xiaomi Mi MIX al dat het mogelijk is. Het vereist wel wat praktische innovatie. Zo zit de vingerprintscanner van de Samsung Galaxy S8 naar verluidt onder het scherm van het toestel.

Mockup

Maar wat moeten we ons daar nou bij voorstellen? We kunnen blijven verwijzen naar de Xiaomi Mi MIX, maar het is interessanter om te zien hoe Samsung een dergelijk futuristisch toestel zou ontwerpen. De ontwerper Veniamin Geskin heeft daarom op basis van de geruchten een mockup gemaakt van de Samsung Galaxy S8. Er doen al veel neppe renders de ronde, maar dan gaat het vaak om fantasievolle en onrealistische toestellen. Geskin heeft zijn ontwerp gebaseerd op de geruchten en wat op dit moment mogelijk is. Het gaat natuurlijk nog steeds om een interpretatie: Samsung kiest misschien een andere weg. Een ding is zeker: het wordt een opvallend toestel.

Bron: Veniamin Geskin

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters