‘Oordopjes Samsung Galaxy S8 duiken op’

De vermeende oordopjes van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn opgedoken. Het gaat om exemplaren van AKG.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 oordopjesOp 29 maart gaat Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ onthullen. Vrijwel elke dag zijn de vlaggenschepen weer het onderwerp van nieuwe leaks. Het enige wat we nog niet gezien hebben zijn de verpakking en de bijbehorende oordopjes. Daar is nu verandering ingekomen, want de oordopjes van de Galaxy S8 zijn opgedoken. Nu de verpakking nog!

AKG-oordopjes

De oordopjes dragen de AKG-merknaam, zoals al werd bevestigd door Samsung tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Koreaanse fabrikant nam onlangs Harman International over. Daardoor heeft het nu verschillende grote audiomerken tot zijn beschikking. We zijn vooral benieuwd naar hoe Samsung zijn slimme assistent Bixby in de audioproducten gaat verwerken, maar voorlopig zal het bij dit soort gebruik van de gekochte merknamen blijven.

In-ear oordopjes

Gelekte foto’s tonen de vermeende AKG-oordopjes. Het gaat, zoals verwacht, om in-ear exemplaren. De buitenkant is wat groter dan normaal. Meestal krijg je bij toestellen vrij belabberde en goedkope oordopjes, maar de grootte van deze oordopjes zou erop kunnen wijzen dat deze exemplaren een indrukwekkend geluid met zich meebrengen. De vraag blijft echter hoeveel AKG hier daadwerkelijk mee te maken heeft gehad. Samsung kan ook simpelweg de merknaam gebruikt hebben vanwege de naamsbekendheid en reputatie van AKG.

Gevlochten kabels

De kabels zijn gevlochten. Daardoor zullen ze hopelijk minder snel in de knoop raken, de nachtmerrie van elke consument. De microfoon en volumeknoppen die je gewend bent zijn ook aanwezig. Voor overige details zullen op de onthulling moeten wachten. Op basis van de buitenkant van oordopjes kun je vrij weinig concluderen. Daarnaast zijn het niet de meest scherpe foto’s. Op naar 29 maart!

Bron: Gigglehd via SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters