‘Panelen Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt’

In het nieuwste bericht over de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus wordt een schatting gegeven van de mogelijke lanceringsdatum. Met het bericht is ook een foto opgedoken met wat lijkt op panelen van de toestellen.

Geen plat display voor Samsung Galaxy S8 serie

Samsung Galaxy S8Op de foto zijn twee glazen panelen te zien met afgeronde randen. Als de foto authentiek is, zou dit bevestigen dat er geen Galaxy S8 model met een plat scherm zal worden uitgebracht. Het paneel van de Galaxy S8 zou 5.7 inch zijn en die van de Galaxy S8 Plus 6.2 inch.

Nog geen onthulling Galaxy S8 op MWC 2017

In het bericht wordt ook bekend gemaakt dat de onthulling van de Galaxy S8 maar voor enkelen is weggelegd tijdens de Mobile World Congress 2017. Dan zullen alleen de pers en enkele partners het toestel te zien krijgen. Het grote publiek zal moeten wachten tot 29 maart om het toestel te aanschouwen. De daadwerkelijke lancering van de smartphone zou in de zeventiende week van het jaar moeten plaatsvinden. We kunnen Samsung’s nieuwe vlaggenschip dus tussen 24 en 30 april verwachten. Helaas zijn de data voor de onthulling en lancering nog niet geconfirmeerd door Samsung. Het toestel is geprijsd vanaf 796 euro.

2016 catastrofe voor Samsung

Het jaar 2016 was voor Samsung, wat public relations betreft, niet het beste jaar. Er waren grote problemen met één van hun “top” toestellen en het bedrijf raakte verwikkeld in politieke schandalen in Zuid Korea. Eén van de Samsung hoofden werd beschuldigd van omkoperij, verduistering en meineed en zou binnenkort gearresteerd kunnen worden. Toch was het qua verkoopcijfers een van de betere jaren, dankzij de Samsung Galaxy S7 Edge. De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn de eerste premium toestellen, die het bedrijf lanceert na de Galaxy Note 7 affaire.

Bron: @dfordesign

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters