‘Panelen Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt’

In het nieuwste bericht over de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus wordt een schatting gegeven van de mogelijke lanceringsdatum. Met het bericht is ook een foto opgedoken met wat lijkt op panelen van de toestellen.

Geen plat display voor Samsung Galaxy S8 serie

Samsung Galaxy S8Op de foto zijn twee glazen panelen te zien met afgeronde randen. Als de foto authentiek is, zou dit bevestigen dat er geen Galaxy S8 model met een plat scherm zal worden uitgebracht. Het paneel van de Galaxy S8 zou 5.7 inch zijn en die van de Galaxy S8 Plus 6.2 inch.

Nog geen onthulling Galaxy S8 op MWC 2017

In het bericht wordt ook bekend gemaakt dat de onthulling van de Galaxy S8 maar voor enkelen is weggelegd tijdens de Mobile World Congress 2017. Dan zullen alleen de pers en enkele partners het toestel te zien krijgen. Het grote publiek zal moeten wachten tot 29 maart om het toestel te aanschouwen. De daadwerkelijke lancering van de smartphone zou in de zeventiende week van het jaar moeten plaatsvinden. We kunnen Samsung’s nieuwe vlaggenschip dus tussen 24 en 30 april verwachten. Helaas zijn de data voor de onthulling en lancering nog niet geconfirmeerd door Samsung. Het toestel is geprijsd vanaf 796 euro.

2016 catastrofe voor Samsung

Het jaar 2016 was voor Samsung, wat public relations betreft, niet het beste jaar. Er waren grote problemen met één van hun “top” toestellen en het bedrijf raakte verwikkeld in politieke schandalen in Zuid Korea. Eén van de Samsung hoofden werd beschuldigd van omkoperij, verduistering en meineed en zou binnenkort gearresteerd kunnen worden. Toch was het qua verkoopcijfers een van de betere jaren, dankzij de Samsung Galaxy S7 Edge. De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn de eerste premium toestellen, die het bedrijf lanceert na de Galaxy Note 7 affaire.

Bron: @dfordesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Steve Jobs innovatie

Apple na Steve Jobs: waar blijft de grote innovatie? lees verder

Nokia 3310 test

Is de nieuwe Nokia 3310 net zo onverwoestbaar als zijn voorganger? lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters