Dit is de Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition, een speciale editie ter ere van de release van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales draait nu in de bioscopen, alweer het vijfde deel in de reeks. Een knap staaltje uitmelkerij helaas, zo blijkt uit de recensies van de film. Johnny Depp speelt natuurlijk een vermakelijke rol en alle actie wordt slick in beeld gebracht, maar erg bijzonder is het allemaal al lang niet meer.

Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Dat mag de pret niet drukken, want Samsung viert de nieuwe bioscoopfilm met een speciale editie van de Samsung Galaxy S8. Vorige maand doken er al geruchten op dat Samsung met een speciaal toestel zou komen. Nu heeft de Chinese winkel JD.com de speciale editie onthuld. Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition.

Een hele mond vol dus. De speciale editie kost 800 euro en heeft 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Aan het toestel zelf is dus niks veranderd, wat wel bijvoorbeeld het geval was met de Galaxy S7 Edge voor de Olympische Spelen van vorig jaar. Die had speciale kleuren, die ook terug kwamen in de software.

Extraatjes

Een kleine tegenvaller dus. Het gaat om een standaard Samsung Galaxy S8 in een speciale verpakking met wat extraatjes. Ja, het high-end toestel komt met een speciaal Pirates of the Caribbean thema, maar die kun je ook gewoon uit de Play Store hengelen in China.

Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

De verpakking lijkt op een grote schatkist, met daarop het Pirates of the Caribbean logo. In de doos zit een ring die je op de achterkant van je telefoon kunst bevestigen. Je ziet ze steeds vaker in Nederland opduiken, maar vooral in China zijn dat soort accessoires ontzettend populair. Ook krijg je een case met daarop het logo dat je ook op de verpakking aantreft.

Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Verder zit er dus een standaard Samsung Galaxy S8 in. Toch een kleine tegenvaller, net zoals de film zelf dus. Ach, de kans is uberhaupt klein dat de Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition naar Europa komt, dus je hoeft niet lang te treuren. Op naar de Samsung Galaxy Note 8!

Bron: JD.com via GizmoChina

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters