‘Prijs en lanceringsdatum Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gelekt’

De bekende Twitter-lekker @Ricciolo1 heeft de vermeende prijs en de releasedatum van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gelekt.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8Pak er maar alvast een zoutvaatje bij, want de vermeende releasedatum en prijs van de Samsung Galaxy S8 zijn gelekt. Het Twitter-account @Ricciolo1 heeft het afgelopen jaar een flink aantal betrouwbare tips naar buiten gebracht. Hij wist de specificaties van een flink aantal nieuwe telefoons te lekken, evenals de prijzen. Volgens hem wordt de Samsung Galaxy S8 toch nog volgende maand onthuld. Dit keer echter niet zoals elk jaar voor het grote publiek. Samsung zal het vlaggenschip enkel aan journalisten en partners tonen. BlackBerry deed dit jaar hetzelfde met de BlackBerry Mercury tijdens CES.

Aankondiging en prijs

Consumenten zullen moeten wachten op 29 maart, zo beweert de lekker. Dan zal Samsung zoals verwacht een evenement organiseren in New York City. Vervolgens zal het toestel naar verluidt in de 17e week van dit jaar uitgebracht worden, wat neerkomt op 24 tot 30 april. Dat komt overeen met eerdere gelekte plannen. Daarnaast heeft @Ricciolo1 ook de vermeende prijs van het vlaggenschip onthuld. Nogmaals, neem dit nieuws met een flinke korrel zout. Een maand geleden voorspelde de investeringsbank Goldman Sachs dat de nieuwe toestellen van Samsung maar liefst 20% duurder gaan worden dan hun voorgangers.

Dat zou zomaar eens kunnen kloppen. Volgens de eerdergenoemde lekker kost het goedkoopste model van de Samsung Galaxy S8 $849. Dat is een flinke prijs, zeker als je er rekening mee houdt dat er dus ook nog een grotere variant uitkomt.

Specificaties

De Samsung Galaxy S8 heeft naar verwachting een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap vind je de Qualcomm Snapdragon 835, met een octa-core CPU en de Adreno 540 GPU. Op de achterkant zit naar verwachting een 12MP camera. Selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera met autofocus. Daarnaast komt er naar verwachting ook een groter model met een 6.2-inch scherm. Dat toestel staat bekend als de Samsung Galaxy S8 Plus. Vanochtend zijn ook de vermeende afmetingen van beide vlaggenschepen gelekt, waardoor we ze met hun voorgangers kunnen vergelijken.
Bron: @Ricciolo1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Robert -

  Je moet de prijs van de s8 niet vergelijken met de s7 maar met de s7 edge. De s7 edge is 5.5 inch. Dan is de prijsverhoging niet 20% maar ruim 6%

  1. Paul -

   Veel te duur.
   Ben blij met mijn Blackberry DTEK60 die draait als een tierelier op android voor maar 578 euries..ik heb em zelf maar voor €429.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters