‘Prijs en lanceringsdatum Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gelekt’

De bekende Twitter-lekker @Ricciolo1 heeft de vermeende prijs en de releasedatum van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gelekt.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8Pak er maar alvast een zoutvaatje bij, want de vermeende releasedatum en prijs van de Samsung Galaxy S8 zijn gelekt. Het Twitter-account @Ricciolo1 heeft het afgelopen jaar een flink aantal betrouwbare tips naar buiten gebracht. Hij wist de specificaties van een flink aantal nieuwe telefoons te lekken, evenals de prijzen. Volgens hem wordt de Samsung Galaxy S8 toch nog volgende maand onthuld. Dit keer echter niet zoals elk jaar voor het grote publiek. Samsung zal het vlaggenschip enkel aan journalisten en partners tonen. BlackBerry deed dit jaar hetzelfde met de BlackBerry Mercury tijdens CES.

Aankondiging en prijs

Consumenten zullen moeten wachten op 29 maart, zo beweert de lekker. Dan zal Samsung zoals verwacht een evenement organiseren in New York City. Vervolgens zal het toestel naar verluidt in de 17e week van dit jaar uitgebracht worden, wat neerkomt op 24 tot 30 april. Dat komt overeen met eerdere gelekte plannen. Daarnaast heeft @Ricciolo1 ook de vermeende prijs van het vlaggenschip onthuld. Nogmaals, neem dit nieuws met een flinke korrel zout. Een maand geleden voorspelde de investeringsbank Goldman Sachs dat de nieuwe toestellen van Samsung maar liefst 20% duurder gaan worden dan hun voorgangers.

Dat zou zomaar eens kunnen kloppen. Volgens de eerdergenoemde lekker kost het goedkoopste model van de Samsung Galaxy S8 $849. Dat is een flinke prijs, zeker als je er rekening mee houdt dat er dus ook nog een grotere variant uitkomt.

Specificaties

De Samsung Galaxy S8 heeft naar verwachting een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap vind je de Qualcomm Snapdragon 835, met een octa-core CPU en de Adreno 540 GPU. Op de achterkant zit naar verwachting een 12MP camera. Selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera met autofocus. Daarnaast komt er naar verwachting ook een groter model met een 6.2-inch scherm. Dat toestel staat bekend als de Samsung Galaxy S8 Plus. Vanochtend zijn ook de vermeende afmetingen van beide vlaggenschepen gelekt, waardoor we ze met hun voorgangers kunnen vergelijken.
Bron: @Ricciolo1

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters