‘Samsung Galaxy S8 Plus wordt twee keer zoveel geproduceerd als Galaxy S8’

Het is altijd even goed inschatten hoeveel toestellen er geproduceerd moeten worden van een nieuw model. Vaak wordt gekeken naar de cijfers van het vorige jaar om een voorspelling te doen, hoewel die niet altijd representatief zijn voor het jaar daarop. Volgens een recent verschenen rapport zou Samsung dit jaar meer Samsung Galaxy S8 Plus dan S8 toestellen gaan produceren.

70 procent van de verkochte toestellen was een S7 Edge

Samsung Galaxy S8Dit zou niet zo raar zijn wanneer gekeken wordt naar de verkoopcijfers van de S7 lijn. Blijkbaar gaven gebruikers de voorkeur aan de grotere S7 Edge. Volgens bepaalde data zou maar liefst 70 procent van de verkochte toestellen S7 Edge toestellen zijn geweest. Als Samsung zich zou houden aan de formule van de S7 lijn, zou het bedrijf inderdaad meer S8 Plus toestellen moeten produceren.

Samsung Galaxy S8 Plus en geen Edge

Hoewel er telkens wordt gesproken over een S8 Plus model, heeft Samsung nog niet bevestigd dat zo’n toestel gelanceerd zal worden. Het is wel zo goed als zeker dat er een groter toestel uit zal komen. Het grotere S7 toestel kreeg de toevoeging Edge, omdat de randen van de smartphone afgebogen waren. Maar aangezien de S8 waarschijnlijk ook afgeronde randen krijgen, zou de Edge aanvulling voor de grotere versie niks toevoegen. Vandaar dat een Plus versie waarschijnlijker is.

Verschil Galaxy S8 en S8 Plus

Volgens de berichten zou het grotere model een 6.2 inch afgerond display krijgen. De “normale” S8 zou een afgerond scherm krijgen van 5.7 inch. Het verschil in grootte zou overigens het enige verschil zijn tussen de twee.

Bron: SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters