‘Gelekte foto’s tonen Samsung Galaxy S8+’

Er zijn weer foto’s van de Samsung Galaxy S8 gelekt. De foto’s lijken op die uit eerdere geruchten die over het toestel rondgaan. Op de foto is te zien dat het toestel gebogen randen heeft en de thuisknop is er niet meer op te zien.

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn de foto’s verschenen. Op de foto zijn de voorkant, achterkant en zijkant van de S8 te zien. Op de foto is te zien dat er een spel op het toestel wordt gespeeld. Ook kan je zien dat het spel niet op het scherm past, omdat het display daar te groot voor is. De foto toont dat het toestel voor een groot deel randloos is. Dat komt overeen met de eerdere berichten. Ook zijn er een irisscanner, camera en andere sensoren aan de voorkant van het toestel te zien.

SamsungSamsung S8

Op de achterkant van waarschijnlijk de doos staat er ‘Galaxy S8 6’. De 6 zou voor het prototypenummer kunnen staan of voor de grotere variant van het toestel. Uit eerdere geruchten bleek namelijk dat het toestel een 6,2-inch display zou krijgen. Aan de onderkant van de doos zie je Samsung, Yateley staan. Dat is het laboratorium van Samsung dat in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is.

Bekendmaking van de Samsung Galaxy S8

Op de foto’s is de interface van het toestel niet te zien. Op foto’s die eerder deze week gelekt zijn, is dat wel te zien. Hoe het toestel er echt uit gaat zien en welke functies die zal hebben, is nog niet officieel bekendgemaakt. Er zal tijdens het MWC een introductiefilm vertoond worden van het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Ook wordt er verwacht dat de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ eind maart in New York gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters