‘Nieuwe Samsung Galaxy S8+ renders gelekt’

Er is de afgelopen weken veel informatie gelekt over de Samsung Galaxy S8 (Plus). Gebaseerd op deze informatie heeft designer ‘DesignWoOS’ renders gemaakt.

Samsung Galaxy S8 (Plus)

De ontwerpen die ‘DesignWoOS’ heeft gemaakt zijn gebaseerd op de laatste geruchten over de Galaxy S8. Zo zou de vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten en zal er geen koptelefoon ingang aanwezig zijn van 3,5 mm.

Release datum

Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus onthuld worden op 29 maart. Dit zijn helaas geruchten, dus er is hier geen zekerheid over. Het zou ook zomaar kunnen dat de smartphones eerder of later worden gelanceerd. Hieronder zijn een aantal foto’s te zien van de nagemaakte renders:

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8

Specificaties

Wat opvallend aan de smartphones is, is dat ze geen homebutton hebben. De vingerafdrukscanner komt aan de achterkant van de telefoons en deze kun je niet indrukken. De batterijcapaciteit van de Galaxy S8 is 3000 mAh en de batterijcapaciteit van de Galaxy S8 Plus is 3500 mAh. Ook krijgen de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus een eigen virtuele assistent, namelijk Bixby. Deze assistent kun je activeren door de knop aan de linkerkant in te drukken. De smartphones krijgen een LED flashlight en een hartmonitor. Helaas is alles niet met zekerheid te zeggen, dus het wordt nog even afwachten tot de lancering.

Wat vind jij van deze designs? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Robert -

      Robert je spreekt poep….de innovaties die Samsung heeft gedaan in zijn toestellen zie je pas jaren later bij Apple onder de noemer: nog nooit vertoond op een iPhone. WTF. en Hey ik ben een Apple fan boy met mijn 2 iPhone’s, Apple watch, iPad en MacBook pro. Plus ik bezit ook de s7 edge. Fantastisch toestel alleen jammer dat het toestel vaak langzaam wordt.

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters