‘Samsung komt met 6-inch Samsung Galaxy S8 Plus’

Samsung komt naar verwachting april volgend jaar met zijn Samsung Galaxy S8, het volgende grote vlaggenschip van het Koreaanse bedrijf. Naar verluidt zal Samsung ook de Samsung Galaxy S8 Plus aankondigen, een phablet.

Geruchten

Ondertussen hebben we een flink aantal geruchten rondom de Samsung Galaxy S8 voorbij zien komen. Het lijkt erop dat de smartphonefabrikant flink gaat uitpakken. Het toestel maakt naar verluidt gebruik van de Snapdragon 835, de nieuwe krachtige chipset van Qualcomm. Verder heeft het vlaggenschip een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Die verbeteringen leiden volgens de investeringsbank Goldman Sachs ook tot een hogere prijs. Volgens analisten wordt de Galaxy S8 namelijk maar liefst 20% duurder dan zijn voorganger.

Samsung Galaxy S8 Plus

Vandaag is er een nieuw gerucht opgedoken, dit keer via de Koreaanse website MK News. Volgens hen komt Samsung ook met een Samsung Galaxy S8 Plus. Het toestel heeft naar verluidt een 6-inch scherm, waar de normale Galaxy S8 een 5-inch scherm krijgt. Beide toestellen krijgen volgens een bron van de Koreaanse website een gebogen Quad HD scherm. 6-inch is natuurlijk flink, maar toch wordt de Samsung Galaxy S8 Plus niet groter dan de Samsung Galaxy Note 7. De Note 7 heeft een 5.7-inch scherm. Door de zeer dunne schermranden blijft de vermeende Galaxy S8 Plus vrij compact. Het scherm van het toestel bedekt namelijk naar verluidt 90% van de voorkant van de phablet.

Logische zet

Het lijkt een logische zet voor Samsung te zijn. Teleurgestelde consumenten die de Samsung Galaxy Note 7 wilden aanschaffen hebben zo alsnog een toestel dat aan hun wensen voldoet. Daarmee kan de Koreaanse smartphonefabrikant voorkomen dat een groep consumenten naar de concurrent overstapt. De volgende Galaxy Note komt immers pas in de tweede helft van 2017, wat voor sommige consumenten te lang zal duren. Neem dit soort geruchten voorlopig echter gewoon met een flinke korrel zout. We gaan dus naar verwachting in april echt ontdekken waarmee Samsung op de proppen komt.

Bron: MK News

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters