‘Renders tonen daadwerkelijke uiterlijk Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus’

Er zijn nieuwe renders van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gelekt. De afbeeldingen zijn gebaseerd op informatie uit de fabrieken van Samsung zelf.

Samsung Galaxy S8

Alle geruchten rondom de Samsung Galaxy S8 wijzen erop dat we een indrukwekkend vlaggenschip kunnen verwachten. Dunne schermranden, een high-end chipset en een sterk verbeterde camera maken het Android-pakketje compleet. Het uiterlijk van de opvolger van de Galaxy S7 Edge blijft het meest opvallende onderdeel van het vlaggenschip. Althans, als we eerdere geruchten mogen geloven. Vandaag krijgen we een beter beeld van hoe de Samsung Galaxy S8 eruit gaat zien.

Samsung Galaxy S8

Renders

Na gedeeltelijke foto’s, hoesjes en mock-ups van fans krijgen we het toestel nu van alle kanten te zien. De bekende lekker @OnLeaks heeft in samenwerking met @GearIndia nieuwe renders gelekt. De afbeeldingen zijn volgens de lekkers direct gebaseerd op bestanden uit de fabrieken van Samsung. De real deal dus. We kunnen het vlaggenschip nu dus in vol ornaat bewonderen. Het gebogen scherm en de dunne randen zorgen voor een opvallend uiterlijk. Het metalen frame en de glimmende achterkant zijn natuurlijk typisch Samsung. Het is het ontwerp dat we al kennen sinds de Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy S8

Korreltje zout

We blijven ons afvragen wat de Koreaanse smartphonefabrikant van plan is met de vingerprintscanner van het toestel. Opnieuw lijkt de vingerprintscanner zich naast de camera aan de achterkant van het toestel te bevinden. Het lijkt een vreemde plek, zeker gezien gebruikers dan ongetwijfeld de lens van hun camera per ongeluk viezer zullen maken. Daarnaast spreken deze renders eerdere geruchten over stereo speakers tegen. Neem dit soort renders dan ook met een korreltje zout, al is de kans groot dat die geruchten gewoon niet klopten.

Galaxy S8 Plus

Verder valt het op dat de Samsung Galaxy S8 Plus een grotere opening heeft voor de lens van de selfiecamera. We hebben al geruchten voorbij zien komen dat de Galaxy S8 een selfiecamera met autofocus krijgt. Het lijkt er dus op dat de Galaxy S8 Plus daar bovenop nog andere extraatjes krijgt. Gaat het om een grotere sensor? Of juist het diafragma? We gaan het eind maart allemaal ontdekken. De kans is groot dat Samsung net zoals Apple zijn grotere variant wat extraatjes geeft, om toch de consument te verleiden.

 

Bron: GearIndia

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters