Samsung Galaxy S8 en S8+ skins nu al te bestellen

Hoewel de Samsung Galaxy S8 toestellen nog niet eens gelanceerd zijn, is het al wel mogelijk alvast skins voor de telefoons te bestellen. Het gaat niet om een grap of om gelekte renders van de cases. Het bedrijf dbrand heeft gisteren op de officiële website skins onthuld voor zowel de Samsung Galaxy S8 als de S8+.

Samsung Galaxy S8 dbrand skinsAparte skin voor voorkant (boven en onder) en achterkant

dbrand biedt de gebruiker veel vrijheid om het uiterlijk van de smartphones samen te stellen. Op de dbrand website is het mogelijk een aparte skin te bestellen voor zowel de voor- als de achterkant van de toestellen. Aan de voorkant kan ook nog gekozen worden voor een skin aan de bovenkant, onderkant of allebei. De achterkant wordt helemaal bedekt, afgezien van de uitsparingen voor de sensoren. Het is zelfs ook nog mogelijk een kleine skin te bestellen, die alleen om de camera zit.

Verschillende texturen en kleuren

De collectie is behoorlijk uitgebreid met cases in verschillende kleuren en texturen. De verschillende texturen zijn carbon fiber, stone, matte, metal, leather, true color en wood. Elke textuur heeft eigen opties wat betreft de kleuren. De gebruiker kan onder andere kiezen uit wit steen, bruin metaal en lichtkleurig hout.

Prijzen

De prijzen variëren, afhankelijk van wat voor skin wordt gekozen. De skins voor de boven- en onderkant van de voorkant zijn los te bestellen voor $2,95. Voor een skin aan de achterkant moet $9,95 worden neergeteld. Het kleine stukje camera skin is te koop voor $0,95. Wie er toch liever goed voor gaat en de hele kit bestelt is $16,95 kwijt.

Skins worden getoond met renders S8 toestellen

Op de dbrand site worden de skins getoond, terwijl ze om de Galaxy S8 toestellen zitten. Hoewel Samsung niet heeft bevestigd dat dit de echte toestellen zijn, komen ze overeen met veel eerder gelekte renders. Het lijkt erop dat dbrand de toestellen, of in ieder geval prototypes, bemachtigd heeft. Het bedrijf laat bij het presenteren van de skins weten dat de Galaxy S8 een “engeneering meesterwerk” is.

dbrand Samsung Galaxy S8 skins

Handig om alvast skin te bestellen?

Of er nu al vraag is naar skins van de nog niet gelanceerde smartphones is twijfelachtig. Gebruikers zijn meestal wel eerst geïnteresseerd in het toestel zelf. Maar er zullen altijd die hard fans zijn, die alvast voorbereid willen zijn. Op 29 maart zal Samsung de Galaxy S8 lijn naar verwachting onthullen, waarna deze in April te koop zou moeten zijn.

Bron: dbrand (Galaxy S8, Galaxy S8+)

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters