‘Meer specificaties Samsung Galaxy S8 bekend dankzij nieuw lek’

Officieel duurt het nog maar iets meer dan een maand voordat de Samsung Galaxy S8 en S8+ onthuld zullen worden. Toch lijkt dit alsnog voor velen te lang te duren. Rustig wachten lijkt geen optie te zijn en de geruchten en speculaties gaan vrolijk verder. Onlangs verscheen er een behoorlijk accuraat lijkend specificatie overzicht van de Galaxy 8+. Een dag later was ook de Galaxy S8 aan de beurt.

Galaxy S8 en S8+ verschillen alleen qua formaat

De specificaties van de S8 werden online gezet door TechnoBuffalo. Wie snel een blik zou werpen op de specificaties zou in eerste instantie kunnen denken dat het de specificaties van de S8+ zijn. De twee toestellen komen namelijk bijna helemaal overeen, behalve wat één punt betreft. Hoewel beide smartphone smartphones een Quad HD+ Super AMOLED display krijgen, is er een verschil in grootte. Waar de standaard Galaxy S8 een 5.8 inch display krijgt, wordt de S8+ uitgerust met één van 6.2 inch. De displays zijn bij beide toestellen aan de zijkanten afgerond.

Specificaties Samsung Galaxy S8

Zoals gezegd, komen de rest van de specificaties van de S8 overeen met die van de S8+. De S8 zal dus komen met een irisscanner, de mogelijkheid draadloos op te laden en AKG oordopjes. Met de voorcamera zullen 8 megapixel selfies genomen kunnen worden en aan de achterkant 12 megapixel beelden. Net zoals de Galaxy S7 serie, zullen de S8 smartphones ook stof en water afstotend zijn volgens de IP68 certificering.

Nog geen informatie over chipset

Wat helaas schittert door afwezigheid, is informatie over de processor van de telefoon. Deze ontbrak bij het specificatie overzicht van beide S8 toestellen. De algemene mening is dat de S8 in de Verenigde Staten uitgerust zal worden met Qualcomm’s Snapdragon 835. Buiten Amerika zou het toestel Samsung’s eigen Exynos 9 8895 chipset krijgen.

 

Bron: TechnoBuffalo

 

 

 

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters