‘Meer specificaties Samsung Galaxy S8 bekend dankzij nieuw lek’

Officieel duurt het nog maar iets meer dan een maand voordat de Samsung Galaxy S8 en S8+ onthuld zullen worden. Toch lijkt dit alsnog voor velen te lang te duren. Rustig wachten lijkt geen optie te zijn en de geruchten en speculaties gaan vrolijk verder. Onlangs verscheen er een behoorlijk accuraat lijkend specificatie overzicht van de Galaxy 8+. Een dag later was ook de Galaxy S8 aan de beurt.

Galaxy S8 en S8+ verschillen alleen qua formaat

De specificaties van de S8 werden online gezet door TechnoBuffalo. Wie snel een blik zou werpen op de specificaties zou in eerste instantie kunnen denken dat het de specificaties van de S8+ zijn. De twee toestellen komen namelijk bijna helemaal overeen, behalve wat één punt betreft. Hoewel beide smartphone smartphones een Quad HD+ Super AMOLED display krijgen, is er een verschil in grootte. Waar de standaard Galaxy S8 een 5.8 inch display krijgt, wordt de S8+ uitgerust met één van 6.2 inch. De displays zijn bij beide toestellen aan de zijkanten afgerond.

Specificaties Samsung Galaxy S8

Zoals gezegd, komen de rest van de specificaties van de S8 overeen met die van de S8+. De S8 zal dus komen met een irisscanner, de mogelijkheid draadloos op te laden en AKG oordopjes. Met de voorcamera zullen 8 megapixel selfies genomen kunnen worden en aan de achterkant 12 megapixel beelden. Net zoals de Galaxy S7 serie, zullen de S8 smartphones ook stof en water afstotend zijn volgens de IP68 certificering.

Nog geen informatie over chipset

Wat helaas schittert door afwezigheid, is informatie over de processor van de telefoon. Deze ontbrak bij het specificatie overzicht van beide S8 toestellen. De algemene mening is dat de S8 in de Verenigde Staten uitgerust zal worden met Qualcomm’s Snapdragon 835. Buiten Amerika zou het toestel Samsung’s eigen Exynos 9 8895 chipset krijgen.

 

Bron: TechnoBuffalo

 

 

 

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters