‘Samsung Galaxy S8 verslaat iPhone 7 in benchmarktest’

Het vergelijken van benchmark scores is één van de manieren om smartphones tegenover elkaar te kunnen zetten. Hoewel specificaties op papier erg indrukwekkend kunnen zijn, gaat het er uiteindelijk om hoe het toestel het in het dagelijkse leven doet. Onlangs verscheen er een video online, waarin de Samsung Galaxy S8 zou worden getest door de crew van benchmark website AnTuTu. Het toestel krijgt van AnTuTu de topscore van 205.284.

AnTuTu score set Samsung Galaxy S8 op nummer 1

Met deze AnTuTu score neemt Samsung de eerste plaats over van Apple. Het toestel met de hoogste score was voor het verschijnen van de video Apple’s iPhone 7 met een score van 181.807. Als we alleen kijken naar Android toestellen was de Snapdragon 821 OnePlus 3T het top scorende toestel met 162.423 punten.

Processor S8 reden voor hoge score?

Opvallend is dat het verschil tussen de Galaxy S8 en OnePlus 3T behoorlijk groot is. Een reden daarvoor zou de krachtigere processor van de S8 kunnen zijn. Het nieuwe Samsung’s vlaggenschip zal naar alle waarschijnlijkheid komen met of een Snapdragon 835, of een eigen Exynos 8895 chipset. Volgens de berichten zouden Amerikaanse gebruikers de Snapdragon krijgen en gebruikers in Europa de Exynos processor.

Samsung Galaxy S8 paarsPaarse Galaxy S8

We zien de Samsung Galaxy S8 steeds meer opduiken in allerlei berichten en foto’s. Eén van de laatste design geruchten is, dat het toestel ook in het paars beschikbaar zal zijn. Eerdere berichten vermeldden dat het toestel alleen in de kleuren blauw, grijs, zwart en zilver zou verschijnen. Het nieuws over de Paarse S8 komt via @kksneaksleaks. De tipster toonde zelfs foto’s van het paarse toestel als bewijs. Wat het uiterlijk verder betreft, lijkt dit overeen te komen met eerdere geruchten en renders. Wie weet komt er inderdaad echt een paarse S8.

Bron:  Vimeo@KK Sneak Leaks

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters