‘Samsung Galaxy S8 vertraagd tot april’

Het is tegenwoordig bijna traditie dat Samsung zijn Galaxy S-vlaggenschepen een dag voor het Mobile World Congress aankondigt. Deze keer zou dat op 25 februari zijn. Het lijkt er echter op dat Samsung-gebruikers wat langer moeten wachten op de Samsung Galaxy S8.

Galaxy S8Dat meldt de Wall Street Journal. Volgens het Amerikaanse medium zou de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 namelijk pas in april zijn. Het bedrijf heeft met de Galaxy Note 7 natuurlijk een behoorlijk debacle beleeft, dat de winst van smartphonetak verpulverde. Het lijkt er nu dus op dat de Zuid-Koreaanse fabrikant ditmaal niets aan het toeval wil overlaten.

Speciale ‘AI-knop’

Ook zegt WSJ dat de Samsung een speciale ‘AI-knop’ aan de Samsung Galaxy S8 wil toevoegen. De Amerikaanse krant meldt dat de laatste prototypes een dergelijke knop aan de zijkant van het toestel hebben. Deze zou de telefoon gebruiken om de digitale assistent Bixby op te starten. Wel houdt het medium een slag om de arm: het zegt dat prototypes niet definitief zijn en kunnen veranderen.

Bixby open voor ontwikkelaars

Dit nieuws komt na een rapport van Reuters over de slimme assistent van Samsung. Daaruit bleek dat ook de Assistant van de Zuid-Koreanen open is voor ontwikkelaars. “Zelfs als Samsung zelf niets doet, zal de assistent slimmer worden naarmate er meer diensten worde toegevoegd. Hij leert meer nieuwe diensten uit te voeren en aan eindgebruikers aan te bieden”, zo verklaart onderdirecteur Rhee Injong.

Bron: Wall Street Journal via The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters