‘Duidelijke video toont zowel voor- als achterkant Samsung Galaxy S8’

Er is opnieuw een video van de Samsung Galaxy S8 gelekt. Dit keer gaat het om een duidelijke video die zowel de voor- als achterkant van het toestel toont.

Mobile World Congress

Vorig weekend vond het Mobile World Congress plaatst. In Barcelona kondigden de grote smartphonefabrikanten hun nieuwe toestellen aan. HMD Global en TCL moesten het vooral hebben van de nostalgie-factor. De BlackBerry KeyOne heeft immers een fysiek toetsenbord, iets wat je tegenwoordig zelden tegenkomt. HMD Global moest het hebben van de populariteit van de Nokia 3310, het onverwoestbare telefoontje dat bijna iedereen heeft. De nieuwe variant van het iconische toestel, de Nokia 3310 2017, moet vooral de nostalgische gebruiker bekoren.

Vlaggenschepen van nu

Maar hoe zat het qua vlaggenschepen van nu, die ook zonder de nostalgische factor kunnen scoren? LG onthulde de LG G6, het opvallend langgerekte vlaggenschip dat de geteisterde LG G5 gaat opvolgen. Dunne schermranden geven het vlaggenschip een futuristisch uiterlijk. Onder de motorkap moeten we het echter nog steeds doen met de Snapdragon 821. Ook Sony kondigde een aantal nieuwe smartphones aan, waaronder de Xperia XZ Premium. Huawei maakte indruk met de Huawei P10 en P10 Plus. En daar bleef het eigenlijk wel bij.

Waar is Samsung?

Teleurstellend? Dat valt mee, maar het was overduidelijk dat een gebruikelijke grote speler mistte: Samsung. Elk jaar kondigt de Koreaanse smartphonefabrikant het volgende vlaggenschip uit de Samsung Galaxy S-serie aan. Dit jaar zijn dat de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+, zoals we al weten dankzij vele gelekte foto’s, informatie en zelfs video’s. Samsung toonde enkel een teaser voor het toestel. Daaruit werd duidelijk dat de fabrikant zijn nieuwe vlaggenschepen op 29 maart gaat onthullen.

Video toont Samsung Galaxy S8

Consumenten moeten dus zeker na het terugroepen van de Galaxy Note 7 zeer lang wachten op een volgend high-end vlaggenschip. Een vandaag gelekte video lijkt erop te wijzen dat het wachten absoluut de moeite waard is. Waar vorige video’s vaak vrij onscherp waren en slechts een gedeelte van de Galaxy S8 of Galaxy S8+ toonden, krijg je in deze redelijk scherpe video de Galaxy S8 van zowel de voor- als achterkant te zien. De onderstaande gelekte video toont een slick vlaggenschip, waarbij vooral de strakke achterkant dit keer opvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters