Hands-on video toont Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ in actie

De eerste hands-on video van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ is gelekt! We krijgen beide vlaggenschepen in actie te zien.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Het Mobile World Congress is begonnen! Talloze smartphones en nieuwtjes worden op de beursvloer onthuld door grote smartphonefabrikanten. LG onthulde gisteren de LG G6, Huawei toonde de P10 en zelfs Samsung liet wat zien van de Samsung Galaxy S8. Het grootste nieuws rondom het volgende vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant komt echter niet van de beurs af.

Samsung toonde gisteren een teaser voor de Samsung Galaxy S8. We kregen het toestel zelf niet te zien. Daar is vandaag verandering in gekomen. De eerste hands-on video van het vlaggenschip is namelijk gelekt. Sterker nog, we krijgen zowel de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ in actie te zien.

Software

De video is vrij kort en blurry, maar toch krijgen we een aantal nieuwe details te zien. Zo weten we nu hoe de volledige interface van beide vlaggenschepen er uit ziet. De on-screen navigatieknoppen zijn niet hetzelfde als stock Android, en staan in een andere volgorde onderaan het scherm. Daarnaast krijgen we natuurlijk de TouchWiz launcher te zien, die Samsung onlangs omdoopte in Samsung Experience. De software doet sterk denken aan die van de Galaxy S7 Edge, met een paar kleine veranderingen.

Ontwerp

Qua ontwerp komen beide Android smartphones overeen met eerdere geruchten. Zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ lijken in een cover gehuld te zijn, maar dat mag de pret niet drukken. De vingerprintscanner naast de camera is namelijk makkelijk te onderscheiden, evenals de irisscanner aan de voorkant. Bovendien krijgen we voor het eerst goed te zien hoeveel groter de Galaxy S8+ is. Op 29 maart weten we meer!

 

Bron: Weibo via Slashleaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters