Hands-on video toont Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ in actie

De eerste hands-on video van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ is gelekt! We krijgen beide vlaggenschepen in actie te zien.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Het Mobile World Congress is begonnen! Talloze smartphones en nieuwtjes worden op de beursvloer onthuld door grote smartphonefabrikanten. LG onthulde gisteren de LG G6, Huawei toonde de P10 en zelfs Samsung liet wat zien van de Samsung Galaxy S8. Het grootste nieuws rondom het volgende vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant komt echter niet van de beurs af.

Samsung toonde gisteren een teaser voor de Samsung Galaxy S8. We kregen het toestel zelf niet te zien. Daar is vandaag verandering in gekomen. De eerste hands-on video van het vlaggenschip is namelijk gelekt. Sterker nog, we krijgen zowel de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ in actie te zien.

Software

De video is vrij kort en blurry, maar toch krijgen we een aantal nieuwe details te zien. Zo weten we nu hoe de volledige interface van beide vlaggenschepen er uit ziet. De on-screen navigatieknoppen zijn niet hetzelfde als stock Android, en staan in een andere volgorde onderaan het scherm. Daarnaast krijgen we natuurlijk de TouchWiz launcher te zien, die Samsung onlangs omdoopte in Samsung Experience. De software doet sterk denken aan die van de Galaxy S7 Edge, met een paar kleine veranderingen.

Ontwerp

Qua ontwerp komen beide Android smartphones overeen met eerdere geruchten. Zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ lijken in een cover gehuld te zijn, maar dat mag de pret niet drukken. De vingerprintscanner naast de camera is namelijk makkelijk te onderscheiden, evenals de irisscanner aan de voorkant. Bovendien krijgen we voor het eerst goed te zien hoeveel groter de Galaxy S8+ is. Op 29 maart weten we meer!

 

Bron: Weibo via Slashleaks

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters