Gelekte achterkant bevestigt design Samsung Galaxy S9 (Plus)

Het is alweer twee maanden geleden dat we kennis maakten met de iPhone X. Of het nou een succes is of een flop, het hield de gemoederen in ieder geval bezig. 2017 loopt ten einde. Oftewel, het is tijd om naar 2018 uit te gaan kijken. Vooral in het begin van het jaar vinden een flink aantal techbeurzen plaats. Er gaan dus talloze nieuwe smartphones onthuld worden. Waaronder de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

Hoogtepuntje: Samsung Galaxy S9 (Plus)

We weten nu al wat het hoogtepunt gaat zijn. Dan hebben we het natuurlijk over de onthulling van de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus. Vooral qua prestaties en software moeten het flinke upgrades gaan worden, ten opzichte van hun voorgangers.

Geruchten wijzen erop dat Samsung een radicaal redesign heeft gecanceld. We moeten het dus doen met iets dunnere schermranden en verbeteringen onder de motorkap. Een ramp? Verre van, want de Galaxy S8 oogt nog steeds zeer modern. Voor de huidige eigenaren wordt de upgrade echter minder urgent.

Samsung Galaxy S9
Eerder gelekte renders

En maak je geen zorgen, want er zullen nog steeds een aantal zaken verschillen. Een nieuwe leak bevestigt een aantal details, die we al eerder voorbij zagen komen. De voorkant van de Samsung Galaxy S9 zal nagenoeg identiek zijn aan de voorkant van de Galaxy S8. Aan de achterkant verandert er wel het een en ander.

Achterkant bevestigd

De onthulling van de Samsung Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8 Plus (2018) gaf ons al een voorproefje. De vingerafdrukscanner is verhuisd naar een nieuwe positie, onder de camera, in plaats van ernaast. Dat was een van de grote nadelen van de Galaxy A8: op zoek naar de vingerafdrukscanner besmeur je continu je cameralens.

Samsung Galaxy S8 Plus

Naast de camera-uitsparing zien we uitsparingen voor de LED-flash en hartslag-monitor. De gelekte covers zijn afkomstig van een anonieme Weibo-gebruiker. Dat is het grootste Chinese sociale netwerk. Neem dit nieuws dus met een korrel zout. Deze details worden echter bevestigd door andere leaks, dus we krijgen een steeds bter beeld van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Check ook de Galaxy A8 (2018), een mid-ranger met een Infinity Display.

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters