De Samsung Galaxy S9 komt eerder dan verwacht (inclusief Bluetooth AKG headphones)

Terwijl de iPhone X-gekte nog in volle gang is, worden de eerste geruchten rondom de Samsung Galaxy S9 de wereld in geslingerd. De productie is namelijk al in oktober gestart en moet zo snel mogelijk op de markt worden gebracht. Met als doel om de iPhone X-gekte te temperen en mensen aan de Galaxy S9 te helpen. Het nieuwe toestel van Samsung beschikt namelijk over een aantal iPhone X-functies en zal waarschijnlijk goedkoper dan het toestel van Apple worden.

Samsung Galaxy S9 komt met iPhone X-features

De mysterieuze leaker @Ricciolo1 heeft via Twitter laten weten dat de telefoon van een dual camera wordt voorzien, nog sneller wordt (dûh) en over tricks ala iPhone X beschikt. Over welke tricks de Italiaan @Ricciolo1 het heeft is onduidelijk, maar hij blijkt wel vaker gelijk te hebben met zijn voorspellingen. De beste man beschikt dus over een goede interne bron.

De vingerafdrukscanner zal voor de S9 onder de camera worden geplaatst, in plaats van naast de camera. De phone zal van een Qualcomm’s Snapdragon 845 chip worden voorzien. Samsung heeft al bevestigd dat de Exynos 9810 chipset, met een derde generatie CPU kernen het toestel aanwezig is. Zal een gezichtsherkenningsysteem zoals Face ID ook aan het toestel worden toegevoegd? Waarschijnlijk wel!

Samsung’s nieuwe telefoon wordt naar verluid ook met een Bluetooth AKG headphone geleverd. Betekent dit het einde van de 3.5mm jack? Daar wordt nog weinig over gezegd.

Eerder dan verwacht

De Samsung Galaxy S8 werd in maart dit jaar aangekondigd en in april bij de eerste eigenaren geleverd. Deze late aankondiging had te maken met de problemen rondom de Galaxy Note 7. Een aankondiging bij de MWC 2018 zal dus logisch zijn, maar er wordt al gesuggereerd over een launch op de CES 2018 in Las Vegas. En dat zou natuurlijk helemaal top zijn. Van ons mag de S9 er best zoals op deze renders uit zien. Wat jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters