De Samsung Galaxy S9 komt eerder dan verwacht (inclusief Bluetooth AKG headphones)

Terwijl de iPhone X-gekte nog in volle gang is, worden de eerste geruchten rondom de Samsung Galaxy S9 de wereld in geslingerd. De productie is namelijk al in oktober gestart en moet zo snel mogelijk op de markt worden gebracht. Met als doel om de iPhone X-gekte te temperen en mensen aan de Galaxy S9 te helpen. Het nieuwe toestel van Samsung beschikt namelijk over een aantal iPhone X-functies en zal waarschijnlijk goedkoper dan het toestel van Apple worden.

Samsung Galaxy S9 komt met iPhone X-features

De mysterieuze leaker @Ricciolo1 heeft via Twitter laten weten dat de telefoon van een dual camera wordt voorzien, nog sneller wordt (dûh) en over tricks ala iPhone X beschikt. Over welke tricks de Italiaan @Ricciolo1 het heeft is onduidelijk, maar hij blijkt wel vaker gelijk te hebben met zijn voorspellingen. De beste man beschikt dus over een goede interne bron.

De vingerafdrukscanner zal voor de S9 onder de camera worden geplaatst, in plaats van naast de camera. De phone zal van een Qualcomm’s Snapdragon 845 chip worden voorzien. Samsung heeft al bevestigd dat de Exynos 9810 chipset, met een derde generatie CPU kernen het toestel aanwezig is. Zal een gezichtsherkenningsysteem zoals Face ID ook aan het toestel worden toegevoegd? Waarschijnlijk wel!

Samsung’s nieuwe telefoon wordt naar verluid ook met een Bluetooth AKG headphone geleverd. Betekent dit het einde van de 3.5mm jack? Daar wordt nog weinig over gezegd.

Eerder dan verwacht

De Samsung Galaxy S8 werd in maart dit jaar aangekondigd en in april bij de eerste eigenaren geleverd. Deze late aankondiging had te maken met de problemen rondom de Galaxy Note 7. Een aankondiging bij de MWC 2018 zal dus logisch zijn, maar er wordt al gesuggereerd over een launch op de CES 2018 in Las Vegas. En dat zou natuurlijk helemaal top zijn. Van ons mag de S9 er best zoals op deze renders uit zien. Wat jullie?

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters