Design Samsung Galaxy S9 bevestigd: headphone jack aanwezig

Hoewel we nog heel even moeten wachten op de onthulling van de Samsung Galaxy S9, lijkt het design van de smartphone al onofficieel onthuld te zijn. Forbes werkte samen met verschillende contacten uit Samsung’s productieketen en Ghostek om een, naar eigen zeggen, betrouwbare render te maken van de S9.

Nu al Ghostek hoesje beschikbaar

De render zou dusdanig betrouwbaar zijn dat hoesjesmaker Ghostek er al een case op heeft gebaseerd en deze zelfs al op de website heeft staan. Het gaat om een robuust case in zwart met rood voor zo’n 33 euro.

Samsung Galaxy S9 Ghostek hoesje

 

Galaxy S9 render komt overeen met eerdere berichten

Op de render is de Galaxy S9 te zien vanaf alle kanten en zien we dat de bovenste en onderste randen aan de voorkant net iets miniemer zijn. Het toestel voldoet aan verschillende berichten, welke eerder opgedoken waren. Zo is de vingerafdrukscanner niet meer naast de cameralenzen, zoals bij de Galaxy S8. Hij is nu in het midden geplaatst onder de cameramodule.

Alleen dubbele camera voor Plus model

Ook zou Samsung ervoor hebben gekozen om alleen de Galaxy S9 Plus te voorzien van een dubbele camera. Hiermee past de smarpthonemaker Apple’s taktiek toe en zou het ertoe kunnen leiden dat meer mensen voor de duurdere Plus variant gaan. De camera krijgt verder en verticale positionering en zou verder zelf niet uit het toestel steken. Er zou wel een metalen ring iets uit de telefoon steken bij de camera, om de lens te beschermen.

Samsung Galaxy S9 render Forbes

Al met al lijkt de Galaxy S9 op een iets getweakte versie van de Galaxy S8. Uiteraard krijgt het toestel wel onder de motorkap de nieuwste chipsets, waardoor alles efficiënter zou moeten verlopen en de batterij ook langer mee zou moeten gaan.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters