Design Samsung Galaxy S9 bevestigd: headphone jack aanwezig

Hoewel we nog heel even moeten wachten op de onthulling van de Samsung Galaxy S9, lijkt het design van de smartphone al onofficieel onthuld te zijn. Forbes werkte samen met verschillende contacten uit Samsung’s productieketen en Ghostek om een, naar eigen zeggen, betrouwbare render te maken van de S9.

Nu al Ghostek hoesje beschikbaar

De render zou dusdanig betrouwbaar zijn dat hoesjesmaker Ghostek er al een case op heeft gebaseerd en deze zelfs al op de website heeft staan. Het gaat om een robuust case in zwart met rood voor zo’n 33 euro.

Samsung Galaxy S9 Ghostek hoesje

 

Galaxy S9 render komt overeen met eerdere berichten

Op de render is de Galaxy S9 te zien vanaf alle kanten en zien we dat de bovenste en onderste randen aan de voorkant net iets miniemer zijn. Het toestel voldoet aan verschillende berichten, welke eerder opgedoken waren. Zo is de vingerafdrukscanner niet meer naast de cameralenzen, zoals bij de Galaxy S8. Hij is nu in het midden geplaatst onder de cameramodule.

Alleen dubbele camera voor Plus model

Ook zou Samsung ervoor hebben gekozen om alleen de Galaxy S9 Plus te voorzien van een dubbele camera. Hiermee past de smarpthonemaker Apple’s taktiek toe en zou het ertoe kunnen leiden dat meer mensen voor de duurdere Plus variant gaan. De camera krijgt verder en verticale positionering en zou verder zelf niet uit het toestel steken. Er zou wel een metalen ring iets uit de telefoon steken bij de camera, om de lens te beschermen.

Samsung Galaxy S9 render Forbes

Al met al lijkt de Galaxy S9 op een iets getweakte versie van de Galaxy S8. Uiteraard krijgt het toestel wel onder de motorkap de nieuwste chipsets, waardoor alles efficiënter zou moeten verlopen en de batterij ook langer mee zou moeten gaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters