Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd

De dag waarop je de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus gaat zien komt steeds dichterbij… Uit steeds meer geruchten blijkt dat Samsung de CES 2018 als podium voor hun toptoestellen gaat gebruiken. Iets dat wij alleen maar kunnen toejuichen.

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus in Las Vegas op het podium

Nogmaals, het zijn geruchten, maar wel geruchten die van een bron komen waar wij serieus rekening mee moeten houden. VentureBeat’s Evan Blass heeft namelijk ontdekt dat de twee toptoestellen tijdens de CES 2018 in Las Vegas worden aangekondigd. De CES 2018 vindt dit jaar plaats van 9 – 12 januari. Grote aankondigingen vinden vaak al in de dagen daarvoor plaats, maar Samsung heeft nog geen officiële persuitnodiging verstuurd.

Samsung Galaxy S9 Plus renders

Geen grote veranderingen

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ gaan op dit moment nog met de codenamen Star 1 en Star 2 door het leven. Er wordt wel benadrukt dat 2018 een zogenoemd ‘tock’ jaar wordt voor de Galaxy-modellen. Dit betekent dat er geen grote veranderingen zullen plaatsvinden. Er werd in ieder geval gesuggereerd dat het toestel niet over 3D-sensoren zou beschikken zoals wij ze uit de iPhone X kennen.

De vingerafdrukscanner wordt wel onder de camera in plaats van naast de camera geplaatst (halleluja). De toestellen zullen over dezelfde 5,8-inch en 6,2-inch Super AMOLED Infinity displays als de S8 en S8+ beschikken. Het Plusmodel krijgt een dubbele camera op de achterkant. Een keuze die wij ook van Apple kennen. De Samsung Galaxy S9 en S9+ worden ook van stereospeakers voorzien en houdt Samsung nog steeds van de koptelefoonaansluiting. Ook al worden de toestellen met Bluetooth AKG headphones geleverd.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters