Samsung Galaxy S9 en S9+ varianten gelekt via Chinese social media site

Naarmate de onthulling van de Samsung Galaxy S9 en S9+ nadert, beginnen er steeds meer berichten op te duiken over mogelijk specificaties van de toestellen. Veel berichten lijken via Weibo afkomstig te zijn en in een nieuw rapport, dat via de Chinese social media site is gelekt, zou precies staan welke RAM en opslag versies van de smartphones we precies kunnen verwachten dit jaar.

Galaxy S9 blijft steken op 4GB RAM

Zoals altijd nemen we het bericht met een korreltje zout, maar natuurlijk zou er ook een kern van waarheid in kunnen schuilen. Als de informatie klopt, ziet het ernaar uit dat Samsung is gegaan voor wat meer basis uitvoeringen voor de Galaxy S9. Deze zou komen in een versie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte of een variant met 4GB RAM in combinatie met 128GB opslagruimte. Als je voor de S9 gaat, zit je dus sowieso vast op 4GB RAM. Dat is een beetje jammer, aangezien we toch stiekem hoopten op een boost van het werkgeheugen naar 6GB dit jaar.

Samsung Galaxy

Drie opslagmogelijkheden Galaxy S9+

Als je graag 6GB RAM Galaxy toestel zou willen, lijkt de Samsung Galaxy S9+ voorlopig je enige optie te zijn. Het grotere broertje zou volgens het Chinese rapport komen met 6GB aan werkgeheugen en maar liefst drie opties, wat betreft de opslagruimte. Je zou namelijk kunnen kiezen tussen een Galaxy S9+ met 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte. Dat is in ieder geval wel een uitbreiding ten opzichte van de Galaxy S8+, die kwam met 4GB RAM en 64GB opslagruimte of 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Zoals we zien is er geen 4GB RAM versie meer beschikbaar voor de plus versie, maar is er ook geen werkgeheugen boost naar bijvoorbeeld 8GB RAM.

Hoe duur?

Het rapport laat verder weten dat SamsungĀ  rekening houdt met de vraag naar bepaalde features en daarom voorlopig niet zal komen met een Galaxy S9+ met 512GB aan opslagruimte. Blijkbaar zit niemand daarop te wachten? Helaas wordt er in het rapport de prijs van de verschillende modellen niet vermeld. Uiteraard zullen de Galaxy S9+ varianten wat duurder zijn dan de standaard Galaxy S9 toestellen, maar hoeveel duurder is nog onbekend.

Via: PhoneArena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters