Je kunt de Samsung Galaxy S9 nu op elke Android smartphone uitproberen

Vind je de Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus interessant, maar twijfel je of de toestellen bij je passen? Samsung helpt je nu een handje. Je kunt namelijk een testrit doen, zonder je huis te verlaten. De Koreaanse fabrikant heeft een gloednieuwe app uitgebracht, die de gebruikservaring van de Samsung Galaxy S9 naar elke Android smartphone brengt. De Experience-app kan op elke Android toestel met Android 6.0 of nieuwer geĆÆnstalleerd worden.

Probeer de Samsung Galaxy S9 op elke Android smartphone

Daarna krijg je een (halfslachtige) versie van Samsung Experience, de software-ervaring van de Samsung Galaxy S9. Tof, maar baseer er alsjeblieft niet je keuze op. Het geeft je een leuk beeld van de software, maar de echte ervaring is toch echt anders. En dat werkt zowel in het nadeel, als in het voordeel van de Samsung Galaxy S9. Het ligt voor de hand, maar geef niet bijna duizend euro uit aan een toestel dat je nog nooit in het echt hebt gezien. Althans, behalve als je de Galaxy S8 kent. Daar lijkt de Galaxy S9 namelijk verrassend veel op.

Samsung Galaxy S9 experience

De Experience-app toont je de nieuwe camera-features van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Inclusief super slow-motion, waarmee je beelden met 1000 frames per seconde kunt schieten. Ook de gimmicky AR Emoji komen voorbij. Gezichtsherkenning, de nieuwe locatie van de vingerafdrukscanner en de Dolby Atmos speakers komen ook voorbij. Een mooie demo-tour dus. Wanneer je echter een beetje het nieuws in de gaten hebt gehouden, dan weet je het meeste al.

Je kunt de speciale app van Samsung nu hier downloaden. Twijfel je nog steeds? Hier zetten we vijf redenen op een rijtje om de Galaxy S9 (niet) te kopen. Overweeg ook eens de Galaxy S8, een nagenoeg identiek toestel dat nu zeer goedkoop is geworden.

šŸ”„Lees ook:Ā OnePlus 6 verslaat concurrentie in benchmarktest

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiƫle persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters