Je kunt de Samsung Galaxy S9 nu op elke Android smartphone uitproberen

Vind je de Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus interessant, maar twijfel je of de toestellen bij je passen? Samsung helpt je nu een handje. Je kunt namelijk een testrit doen, zonder je huis te verlaten. De Koreaanse fabrikant heeft een gloednieuwe app uitgebracht, die de gebruikservaring van de Samsung Galaxy S9 naar elke Android smartphone brengt. De Experience-app kan op elke Android toestel met Android 6.0 of nieuwer geïnstalleerd worden.

Probeer de Samsung Galaxy S9 op elke Android smartphone

Daarna krijg je een (halfslachtige) versie van Samsung Experience, de software-ervaring van de Samsung Galaxy S9. Tof, maar baseer er alsjeblieft niet je keuze op. Het geeft je een leuk beeld van de software, maar de echte ervaring is toch echt anders. En dat werkt zowel in het nadeel, als in het voordeel van de Samsung Galaxy S9. Het ligt voor de hand, maar geef niet bijna duizend euro uit aan een toestel dat je nog nooit in het echt hebt gezien. Althans, behalve als je de Galaxy S8 kent. Daar lijkt de Galaxy S9 namelijk verrassend veel op.

Samsung Galaxy S9 experience

De Experience-app toont je de nieuwe camera-features van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Inclusief super slow-motion, waarmee je beelden met 1000 frames per seconde kunt schieten. Ook de gimmicky AR Emoji komen voorbij. Gezichtsherkenning, de nieuwe locatie van de vingerafdrukscanner en de Dolby Atmos speakers komen ook voorbij. Een mooie demo-tour dus. Wanneer je echter een beetje het nieuws in de gaten hebt gehouden, dan weet je het meeste al.

Je kunt de speciale app van Samsung nu hier downloaden. Twijfel je nog steeds? Hier zetten we vijf redenen op een rijtje om de Galaxy S9 (niet) te kopen. Overweeg ook eens de Galaxy S8, een nagenoeg identiek toestel dat nu zeer goedkoop is geworden.

🔥Lees ook: OnePlus 6 verslaat concurrentie in benchmarktest

 

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters