‘Samsung werkt nu al aan de Galaxy S9, details Galaxy Note 8 duiken op’

Samsung is nu al aan de Samsung Galaxy S9 begonnen, zes maanden eerder dan normaal. Daarnaast zijn de eerste details rondom de Galaxy Note 8 opgedoken.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S8+ hands-on
Samsung Galaxy S8+

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nog niet eens te bestellen, maar toch werkt Samsung naar verluidt al aan de Galaxy S9. Dat beweert The Bell op basis van bronnen binnen het bedrijf. Een team zou al sinds halverwege vorige maand aan de panelen voor de Galaxy S9 werken.

Dat lijkt vrij normaal. Google had al foto’s genomen met de Pixel 2 terwijl de eerste Pixel nog niet eens uit was, en Apple kijkt ook enkele jaren vooruit. Bij Samsung is dat normaliter echter niet het geval. Normaal begint Samsung pas zes maanden later aan de ontwikkeling van de opvolger van het huidige Galaxy S-vlaggenschip. Eerst wordt namelijk gefocust op de Galaxy Note-serie

Verschillende samples

Neem dit soort nieuwtjes met een flinke korrel zout, maar een medewerker van Samsung zei naar verluidt het volgende: “Sinds vorige maand is een team begonnen aan het scherm van de S9. Het is de bedoeling dat halverwege april de eerste samples worden aangeleverd. Een maand later begint men met het ontwikkelen van andere belangrijke onderdelen, in fases.” Andere bronnen noemen een 5.8-inch en een 6.2-inch variant.

Samsung Galaxy Note 8

De publicatie beweert dat de nieuwe planning het gevolg is van de rigide kwaliteitscontrole’s die Samsung na het Galaxy Note 7-fiasco heeft geïntroduceerd. Overigens zijn er ook nieuwe details rondom de Galaxy Note 8 opgedoken.

Naar verluidt krijgt de opvolger van de Galaxy Note 7 een 6.32-inch scherm. Daarmee wordt het Samsung’s grootste vlaggenschip tot nu toe. Qua schermformaat althans, want de zeer dunne schermranden maken een hoop goed. Verder zal Samsung waarschijnlijk een vingerprintscanner onder het scherm verwerken. Dat was eigenlijk ook de bedoeling bij de Galaxy S8.

Samsung heeft al bevestigd dat de Galaxy Note 8 dit jaar uitkomt. Geruchten wijzen op de codenaam “Great.” Kan de Koreaanse fabrikant ons het fiasco van vorig jaar doen vergeten?

Bron: The Bell via The Investor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauke -

  Ik ben trots op samsung. En hoop dat het altijd goed zal gaan met samsung. Ik heb alles van samsung. Goed bezig. Hou van jullie. XX

  Vriendelijke groet,

  Mauke,

  1. Hotemetoot -

   Er was ook nog “iets” met het Omkoop schandaal in Korea. Waar de President én de Hoogste “Klapstuk” van Samsung (mooie woordsepeling, al zeg ik het zelf 😎) bij betrokken zijn.
   Mensen vergeten snel, blijkbaar

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters