Dit zijn alle officiële kleuren van de Samsung Galaxy S9

Evan Blass is een bekende naam in techland. De leaker heeft in de afgelopen jaren tientallen onaangekondigde smartphones getoond. Dankzij zijn contacten binnen de industrie en vaak binnen de bedrijven zelf, heeft hij al talloze keren renders en belangrijke informatie rondom flagships bemachtigd. Bijna altijd bleek die informatie uiteindelijk ook te kloppen. Vooral zijn gelekte renders blijken continu de real thing te tonen. Ook in het geval van de Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus kleuren

Ook nu slaat hij weer toe. Eind deze maand gaat Samsung officieel de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthullen. Dat heeft de Koreaanse fabrikant al bevestigd. De afgelopen maanden hebben we van alles over beide toestellen gehoord. Van de software tot de speciale camera’s, vrijwel alles is al gelekt. Bovendien hebben we al officieel ogende renders gezien.

Daar doet Blass nu nog een schepje bovenop. Hij heeft namelijk een lijst gedeeld van alle kleuren die bij de lancering beschikbaar zullen zijn. Oftewel, de kleuren waar jij als consument binnenkort uit kunt kiezen. Althans, er van uit gaande dat Samsung al zijn opties ook in Nederland gaat verkopen. Vervolgens heeft PhoneArena er renders van gemaakt.

De meeste kleurtjes kennen we al van de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus en Galaxy Note 8. Er zit echter ook een nieuwe optie tussen. Dan hebben we het natuurlijk over de eerder gelekte Lilac Purple Samsung Galaxy S9. Het is een diepere kleur dan de Orchid Gray-varianten van de Galaxy S8 en Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S9 Kleuren

Naast die nieuwe kleur vormen deze afbeeldingen dus geen grote verrassingen. Toch is het interessant om de kleuren in actie te zien, in combinatie met het gloednieuwe design. De Samsung Galaxy S9 is qua voorkant vrijwel identiek aan de Galaxy S8. Aan de achterkant verandert er wel het een en ander.

Samsung Galaxy S9 Kleuren Samsung Galaxy S9 Kleuren Samsung Galaxy S9 Kleuren Samsung Galaxy S9 Kleuren

De Galaxy S9 Plus krijgt een dubbele camera, en op beide modellen is de vingerafdrukscanner naar een nieuwe positie onder de camera verhuisd. Eindelijk geen vettige vlekken op je lens meer! Eind deze maand weten we meer. Check ondertussen dit opmerkelijke gerucht rondom de Samsung Galaxy S10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters