Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt

De geruchten rondom de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus blijven maar binnen stromen. Het leek er langere tijd op dat de Koreaanse fabrikant zijn toestellen extra vroeg zou lanceren. Naar verluidt wil Samsung zo nog eerder de strijd aan gaan met Apple’s iPhone X. Een indrukwekkend en zeer capabel toestel, ondanks de controversiële keuzes die Apple heeft gemaakt.

‘Samsung Galaxy S9 wordt tijdens MWC onthuld’

Later liet Samsung weten dat het pas de Galaxy S9 uit gaat brengen, wanneer het helemaal tevreden is. Volgens de Koreaanse publicatie The Bell is dat punt bijna bereikt. De publicatie beweert dat de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus nog voor het einde van februari worden onthuld. 27 februari, om precies te zijn.

Samsung Galaxy S9 onthulling
Vermeende onthullingsdata van Samsung

Althans, in Zuid-Korea. Door het tijdsverschil komt dat neer op 26 februari in Europa. De opvolgers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zullen tijdens het Mobile World Congress worden onthuld. De beurs gaat op 26 februari van start, en eindigt op 1 maart.

Geen haast door succes

Het zou niet de eerste keer zijn dat de techgigant het Mobile World Congress als podium gebruikt. Oftewel, de kans zit er dik in dat deze geruchten kloppen. Vorig jaar skipte Samsung MWC omdat het meer tijd nodig had, na het fiasco rondom de Samsung Galaxy Note 7. Dit jaar ziet het er allemaal een stuk beter uit qua planning.

Samsung Galaxy S9 render
Een gelekte render van de Samsung Galaxy S9

Volgens de grote Koreaanse publicatie die dit nieuws heeft gelekt heeft Samsung geen haast. De huidige line-up van de fabrikant doet het naar verluidt meer dan prima tegenover de peperdure iPhone X. Dat is dus goed nieuws voor Samsung, die nu de luxe heeft om de tijd te nemen. Neem dit soort nieuws voorlopig echter met een flinke korrel zout, want het blijven geruchten. Check hier ook de eerste gelekte renders van de Samsung Galaxy S9!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters