De toekomst van de Samsung Galaxy S9 is… paars

Elke Samsung Galaxy is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meestal kun je kort na de lancering slechts uit twee kleurtjes kiezen. Pas enkele maanden later brengt de Koreaanse techgigant nog een aantal extra kleuren-opties uit. Zo hoopt het bedrijf wat nieuwe consumenten te slikken. Handig, vooral wanneer de vraag begint af te nemen. Wat is Samsung van plan met de Samsung Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9 verkrijgbaar in paars

Volgend jaar krijgen consumenten die er vroeg bij zijn iets meer keuze. Dat blijkt uit bronnen van SamMobile. Naar verluidt kun je volgend jaar meteen kiezen uit vier kleuren. Dan hebben we het over zwart, goud, blauw en… paars. Begin dit jaar deden geruchten de ronde dat er een paarse variant van de Samsung Galaxy S8 uit zou komen. Dat is echter nooit gebeurd.

De Samsung Galaxy S8 was uiteindelijk wel beschikbaar in roze, blauw en rood. De rode optie is nog maar net beschikbaar, helaas enkel in Zuid-Korea. Ach, met de steeds dunnere schermranden en de hogere prijzen wordt de kleur van je smartphone steeds minder belangrijk. De kans dat je telefoon kapot gaat wordt dan ook steeds groter. Een hoesje of case is dan ook essentieel.

Samsung Galaxy S9 Plus

Naar verwachting wordt de Samsung Galaxy S9 eind januari onthuld. De Koreaanse techgigant heeft er zelf nog niks over losgelaten, maar de geruchtenmolen is al hard aan het draaien. We wachten nog steeds op officiële renders. Geruchten wijzen echter op een subtiel redesign. Nog dunnere schermranden, en een nieuwe positie voor de vingerafdrukscanner. De innovatie kun je vooral op het gebied van software verwachten.

Check trouwens ook de OnePlus 5T Star Wars Edition, een strak nieuw toestel dat binnenkort uitkomt. Hier kun je het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus in de gaten houden.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters