De toekomst van de Samsung Galaxy S9 is… paars

Elke Samsung Galaxy is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meestal kun je kort na de lancering slechts uit twee kleurtjes kiezen. Pas enkele maanden later brengt de Koreaanse techgigant nog een aantal extra kleuren-opties uit. Zo hoopt het bedrijf wat nieuwe consumenten te slikken. Handig, vooral wanneer de vraag begint af te nemen. Wat is Samsung van plan met de Samsung Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9 verkrijgbaar in paars

Volgend jaar krijgen consumenten die er vroeg bij zijn iets meer keuze. Dat blijkt uit bronnen van SamMobile. Naar verluidt kun je volgend jaar meteen kiezen uit vier kleuren. Dan hebben we het over zwart, goud, blauw en… paars. Begin dit jaar deden geruchten de ronde dat er een paarse variant van de Samsung Galaxy S8 uit zou komen. Dat is echter nooit gebeurd.

De Samsung Galaxy S8 was uiteindelijk wel beschikbaar in roze, blauw en rood. De rode optie is nog maar net beschikbaar, helaas enkel in Zuid-Korea. Ach, met de steeds dunnere schermranden en de hogere prijzen wordt de kleur van je smartphone steeds minder belangrijk. De kans dat je telefoon kapot gaat wordt dan ook steeds groter. Een hoesje of case is dan ook essentieel.

Samsung Galaxy S9 Plus

Naar verwachting wordt de Samsung Galaxy S9 eind januari onthuld. De Koreaanse techgigant heeft er zelf nog niks over losgelaten, maar de geruchtenmolen is al hard aan het draaien. We wachten nog steeds op officiële renders. Geruchten wijzen echter op een subtiel redesign. Nog dunnere schermranden, en een nieuwe positie voor de vingerafdrukscanner. De innovatie kun je vooral op het gebied van software verwachten.

Check trouwens ook de OnePlus 5T Star Wars Edition, een strak nieuw toestel dat binnenkort uitkomt. Hier kun je het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus in de gaten houden.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters