Bingo: veelbelovende details Samsung Galaxy S9 (Plus) gelekt

De gelekte details en geruchten rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus blijven binnenstromen. Dit weekend kwam er bijvoorbeeld meer naar buiten over de panelen van beide toestellen. Samsung heeft grootse plannen!

Samsung Galaxy S9 (Plus)

Het is verstandig om geruchten niet al te serieus te nemen. Oftewel, met een flinke korrel zout. Dat is nu duidelijker dan ooit dankzij de storm aan geruchten rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Langzamerhand kunnen we een goed beeld vormen van beide smartphones, maar dat weerhoudt leakers er niet van om elkaar soms flink tegen te spreken.

De focus van Samsung zal volgend jaar vooral op de software van beide toestellen liggen, dat is duidelijk. Na de introductie van de zogeheten Infinity Display zal de Koreaanse techgigant niet opnieuw een totaal redesign doorvoeren. Dat betekent echter niet dat de Galaxy S9 identiek is aan de Galaxy S8. Verre van zelfs.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X
Mockups van de Galaxy S9

Samsung profiteert ontzettend van de verkopen van Apple’s iPhone X. Het bedrijf maakt namelijk de OLED-schermen van Apple’s nieuwe smartphone. Laat dat nou net ook het duurste component van het toestel zijn. Jackpot! Daar kun je hier meer over lezen.

Nog beter OLED-scherm, dunnere schermranden

Een insider beweert nu dat de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus een nog beter OLED-scherm krijgen. De Samsung Galaxy S8 had het beste scherm in de industrie, de Galaxy Note 8 deed daar weer een schepje bovenop, en nu is de iPhone X de koning op schermgebied. Oftewel, Samsung loopt voorop als het om schermtechnologie gaat.

Op welk vlak de OLED-panelen verbeterd worden, blijft voorlopig de vraag. Gelukkig is dit niet het enige nieuwtje dat afgelopen weekend naar buiten kwam. Een betrouwbare bron heeft ook gelekt hoe Samsung het uiterlijk van beide onaangekondigde smartphones een facelift gaat geven.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X

De schermrand aan de onderkant, de kin dus, zal praktisch non-existent zijn. De schermrand aan de bovenkant van de Galaxy S9, wordt dunner dan de schermrand aan de onderkant van de Galaxy S8. Jup, de dunste schermrand van het toestel. Je kunt dus nog meer scherm verwachten, in hetzelfde compacte formaatje.

Eerder noemde een bron al een screen-to-body ratio van maar liefst 90 procent. Ter vergelijking: de iPhone X moet het met 81.5 procent doen, de Samsung Galaxy S8 met 84 procent. Ga jij in januari upgraden? Lees hier het overige laatste nieuws rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus, en check ook waarom je nu geen nieuwe Android smartphone moet kopen.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters