Samsung bevestigt slechte nieuws Samsung Galaxy S9 (Plus)

Dit jaar moesten we extra lang wachten op de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Eind vorig jaar kampte de techgigant nog met het Galaxy Note 7-fiasco. Je weet wel, de high-end smartphone die spontaan ontplofte in de handen van gebruikers. De fabrikant moest noodgedwongen de phablet twee keer terugroepen. Exit Galaxy Note 7. Hoe zit het met de Samsung Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9 (Plus)

Samsung kon zich niet een tweede fiasco permitteren. Daarom nam het de wijze beslissing om de lancering van de Samsung Galaxy S8 uit te stellen. Zo kon Samsung extra uitgebreid de nieuwe toestellen aan allerlei tests onderwerpen. Het resultaat was een top smartphone, die zijn plekje in onze WANT Awards voor 2017 zeker heeft verdiend.

Samsung Galaxy S9 Plus render
De Samsung Galaxy S9?

De Koreaanse techgigant begon dit jaar extra vroeg aan de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S9. Toch lijkt het er nu sterk op dat we opnieuw iets langer geduld moeten hebben. We hebben al verschillende vermeende renders van het toestel voorbij zien komen. Men speculeerde dat Samsung de nieuwe smartphones tijdens de elektronicabeurs CES zou gaan onthullen. Volgens leakers wil de fabrikant zo nog eerder de strijd aan gaan met de iPhone X.

Al eind januari dus. Normaliter onthult de fabrikant zijn smartphones in februari of maart. Soms krijgen belangrijke partners dan al in januari een voorproefje achter gesloten deuren. Ook dit keer leek dat het geval te zijn. Samsung heeft nu echter verrassend genoeg gereageerd op die geruchten.

Samsung bevestigt: geen vroege lancering

Dat deed het bedrijf tegenover The Korea Herald. Volgens Samsung is de kans nihil dat iemand buiten Samsung’s labs een voorproefje gaat krijgen op de Samsung Galaxy S9. Het bedrijf gaat pas een lancering plannen wanneer het toestel helemaal klaar is. Niet alleen zal de onthulling niet tijdens CES plaatsvinden, zelfs partners moeten dus langer geduld hebben. Alle geruchten rondom een vroege lancering kunnen we nu dus doorstrepen.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X

Misschien was het ooit wel het plan van Samsung, maar plannen kunnen veranderen. Nog even geduld hebben dus! In de tussentijd kun je de laatste renders van de Samsung Galaxy S9 checken. Neem al dit nieuws echter met een korrel zout, want enkel de fabrikant zelf weet echt wat er in de pijplijn zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters