Is dit onze eerste kijk op de Samsung Galaxy S9 (Plus)?

Het is alweer december. Vorig jaar keken we vol verwachting uit naar 2017. De eerste merken brachten toen al toestellen met dunne schermranden op de markt. We keken echter uit naar 2017 omdat grote merken als Samsung, LG en Apple hun wapenfeit nog uit moesten brengen. Dat is nu allemaal achter de rug, en hoe. Op naar de Samsung Galaxy S9!

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus render

Samsung maakte indruk met de Galaxy S8, en Apple scoort met de iPhone X. Nu vallen we eigenlijk een beetje in een zwart gat. Op high-end vlak is er niet zoveel om naar uit te kijken. Natuurlijk komt elk groot merk weer met een nieuw flagship, maar we hebben alleen significante informatie als het om de Samsung Galaxy S9 gaat.

Gelukkig blijft de geruchtenmolen gestaag ronddraaien. Leakers en analisten buitelen over elkaar heen. Allemaal hebben ze vermeende specificaties, renders en andere informatie over Samsung’s volgende smartphones. Het is vrijwel zeker dat de Koreaanse techgigant grotendeels het design van de Galaxy S8 overneemt. De schermranden worden iets dunner, maar je hoeft geen gloednieuw ontwerp te verwachten.

Samsung Galaxy S9 Plus render

Aan de achterkant vinden de grootste veranderingen plaats. De Samsung Galaxy S9 (Plus) krijgt de dubbele camera van de Galaxy Note 8. Die wordt verticaal gepositioneerd in het midden, in plaats van horizontaal. De vingerafdrukscanner komt daar weer onder. Je hebt er dus geen last meer van dat je de lens continu besmeurt in je zoektocht naar de vingerafdrukscanner. Althans, mits de geruchten kloppen.

Op een Koreaans forum zijn nieuwe renders van de Samsung Galaxy S9 geplaatst. De beelden bevestigen eerdere geruchten. Het begint dus langzaam steeds duidelijker te worden wat Samsung van plan is. Sure, het blijft belangrijk om alle leaks met een korrel zout te nemen, maar wij kunnen niet wachten op eind januari! Check ook de gloednieuwe Samsung Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8 Plus (2018).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters