Bingo: productverpakking Samsung Galaxy S9 lekt opvallende details

De tijd gaat snel. Waar we ons een paar maanden geleden nog over de Galaxy Note 8 bogen, is de lancering van de Samsung Galaxy S9 nu in zicht. Die gaat eind volgende maand plaatsvinden. Dat heeft Samsung afgelopen week bevestigd. We hebben al een hoop gelekte details voorbij zien komen, maar vandaag worden we pas echt getrakteerd.

Samsung Galaxy S9 productverpakking gelekt

De vermeende productverpakking van de Samsung Galaxy S9 is gelekt. Een betrouwbaar ogende winkelverpakking lekte vannacht op het internet. Neem het alsnog met een korrel zout, maar de kans is groot dat het hier om de real deal gaat.

De specificaties van de Galaxy S9 zijn duidelijk op de verpakking te lezen. We zien het 5.8-inch scherm, de IP68-waterdichtheid, de irisscanner en natuurlijk de mogelijkheid om het toestel op te laden. Dat lag echter allemaal voor de hand. We zijn vooral benieuwd naar de cameraspecificaties. Gelukkig zijn die ook af te lezen.

Samsung Galaxy S9
De gelekte productverpakking

Het gaat om een 12MP camera met een diafragma van F1.5/F2.4. Twee nummers? Ja, want het lijkt er sterk op dat de Samsung Galaxy S9 een variabele diafragma krijgt. Mechanisch kan er tussen gewisseld worden, zoals je gewend bent van serieuze systeemcamera’s. Een flinke upgrade dus, en een primeur op het gebied van smartphones. Althans, wereldwijd.

In China bracht Samsung onlangs al een klaptelefoon met dezelfde technologie uit. Dat maakt dus duidelijk dat de kans echt groot is dat deze specificaties kloppen. Door de controle over de diafragma kun je veel accurater spelen met hoeveel licht je toelaat. Dat levert in ieder geval op papier betere plaatjes op, mits de telefoon daar (automatisch) goed mee om gaat.

Super Slow-mo en AKG audio

Daarnaast zien we de langverwachte “Super Slow-mo”. Daarmee heeft de Koreaanse techgigant eindelijk een antwoord op de 960FPS slow-motion die Sony met zijn toestellen levert. Individuele zandkorreltjes die langzaam voorbij vliegen, in plaats van een gimmick. Ook belooft de productverpakking stereo speakers, getuned door AKG. Bovendien zitten er AKG oordopjes in de verpakking.

Samsung Galaxy S9
Eerder gelekte renders van de Galaxy S9

Allemaal mooie extraatjes, die de Samsung Galaxy S9 hopelijk het upgraden waard gaan maken. Wil je weten hoe de smartphone eruit ziet? Hier check je het laatste nieuws rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters