Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9

 

Alle geruchten wijzen erop dat de Samsung Galaxy S9 slechts een incrementele update wordt. Althans, als het om de buitenkant van het toestel gaat. De Koreaanse techgigant introduceerde met de Galaxy S9 een drastisch redesign. Met succes, want de zogenaamde Infinity Display blijft indruk maken.

Betrouwbare renders Samsung Galaxy S9 gelekt

Een compleet nieuw design voor 2018 is dan ook onnodig. Toch is het jammer voor fans die op een flinke upgrade hoopten. Vergeet echter niet dat Samsung naar verluidt vooral met zijn software wil gaan stunten. Bovendien gaat er onder de motorkap ook het een en ander veranderen. Je leest het allemaal in ons speciale dossier.

In dit artikel gaan we het over de buitenkant van de Samsung Galaxy S9 hebben. Die is namelijk gelekt! We hebben al meerdere renders voorbij zien komen, maar dit keer zijn ze afkomstig van de over het algemeen zeer betrouwbare @OnLeaks. Hij baseert zich met zijn renders op fabrieksbestanden van fabrikanten zelf. Althans, dat beweert deĀ leaker. En tot nu toe kwamen zijn renders bijna altijd precies overeen met het daadwerkelijke product.

Samsung Galaxy S9 render Samsung Galaxy S9 render Samsung Galaxy S9 render

We zien de nieuwe positie van de vingerafdrukscanner, onder de enkele (!) camera. Daarmee wordt het gerucht ondersteund dat enkel de Galaxy S9 Plus een dubbele camera krijgt. Ook worden we getrakteerd op de dimensies van het onaangekondigde toestel: 147.6 x 68.7 x 8.4 mm. Dat maakt het toestel iets korter dan de Galaxy S8, maar wel wijder en iets dikker. Verder zijn de toestellen vrijwel identiek: gebogen schermranden, waterdicht, 3.5mm headphone jack en een enkele camera.

Onder de motorkap kun je de Snapdragon 845 verwachten, evenals maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Al met al wordt het dus een toptoestel, maar is het genoeg op het op te nemen tegen de iPhone X? Dat gaan we waarschijnlijk eind januari, begin februari ontdekken. Check ondertussen ook deze bizarre iPhone X-kloon die op Android draait.

 

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters