WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit

De Samsung Galaxy S9 is een controversieel toestel. Althans, het is lastige situatie. Aan de ene kant is het een behoorlijk saaie upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het design is nagenoeg identiek, de hardware niet veel krachtiger en ook de accuduur blijft nagenoeg hetzelfde. Voor eigenaren van de Samsung Galaxy S8 is de upgrade dus niet bijzonder aantrekkelijk. Aan de andere kant is dit waar we al jaren om smeken.

Transparante Samsung Galaxy S9

Subtiele verbeteringen van een succesvol product, in plaats van geforceerde innovatie. Iets waar vooral juist Samsung erg goed in was. Het verzinnen van gimmicks en het keer op keer drastisch veranderen van toestellen. De weg die de Koreaanse fabrikant nu ingeslagen is, past beter bij de markt anno 2018. Een markt waar vrijwel elk toestel capabel is. Of je nou een peperdure Galaxy of een spotgoedkoop budgetmodelletje in huis haalt.

Samsung Galaxy S9 transparant

Samsung Galaxy S9 transparant

Verfijning van het succesrecept dus. Een gevierd design, dat dankzij de gebogen schermranden nog altijd zeer futuristisch eruit ziet. Het kan echter altijd mooier. Wat nou als je de Galaxy S9 transparant maakt aan de achterkant? Het bekende YouTube-kanaal JerryRigEverything beantwoord die vraag voor vrijwel elk toestel. Dat doen ze door de coating van de achterkant af te halen, wat nog een hele klus is. Vooral bij de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

Volgens de experts van iFixit zijn het namelijk moeilijk te repareren toestellen. Alles is aan elkaar gelijmd, en het glas is zeer kwetsbaar. Toch heeft Zack Nelson het voor elkaar gekregen, zoals je in de onderstaande video kunt zien.

Het resultaat is een strak toestel, waarmee je absoluut op gaat vallen. Opeens kun je de componenten zien zitten, zonder dat het afdoet aan het subtiele design van de Galaxy S9. Helaas is het devies duidelijk: don’t try this at home. Daarvoor is de Samsung Galaxy S9 net iets te prijzig…
🔥Lees ook: OnePlus 6 verslaat concurrentie in benchmarktest

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters