WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit

De Samsung Galaxy S9 is een controversieel toestel. Althans, het is lastige situatie. Aan de ene kant is het een behoorlijk saaie upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het design is nagenoeg identiek, de hardware niet veel krachtiger en ook de accuduur blijft nagenoeg hetzelfde. Voor eigenaren van de Samsung Galaxy S8 is de upgrade dus niet bijzonder aantrekkelijk. Aan de andere kant is dit waar we al jaren om smeken.

Transparante Samsung Galaxy S9

Subtiele verbeteringen van een succesvol product, in plaats van geforceerde innovatie. Iets waar vooral juist Samsung erg goed in was. Het verzinnen van gimmicks en het keer op keer drastisch veranderen van toestellen. De weg die de Koreaanse fabrikant nu ingeslagen is, past beter bij de markt anno 2018. Een markt waar vrijwel elk toestel capabel is. Of je nou een peperdure Galaxy of een spotgoedkoop budgetmodelletje in huis haalt.

Samsung Galaxy S9 transparant

Samsung Galaxy S9 transparant

Verfijning van het succesrecept dus. Een gevierd design, dat dankzij de gebogen schermranden nog altijd zeer futuristisch eruit ziet. Het kan echter altijd mooier. Wat nou als je de Galaxy S9 transparant maakt aan de achterkant? Het bekende YouTube-kanaal JerryRigEverything beantwoord die vraag voor vrijwel elk toestel. Dat doen ze door de coating van de achterkant af te halen, wat nog een hele klus is. Vooral bij de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

Volgens de experts van iFixit zijn het namelijk moeilijk te repareren toestellen. Alles is aan elkaar gelijmd, en het glas is zeer kwetsbaar. Toch heeft Zack Nelson het voor elkaar gekregen, zoals je in de onderstaande video kunt zien.

Het resultaat is een strak toestel, waarmee je absoluut op gaat vallen. Opeens kun je de componenten zien zitten, zonder dat het afdoet aan het subtiele design van de Galaxy S9. Helaas is het devies duidelijk: don’t try this at home. Daarvoor is de Samsung Galaxy S9 net iets te prijzig…
🔥Lees ook: OnePlus 6 verslaat concurrentie in benchmarktest

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters