Meer details rondom Samsung Galaxy S9 duiken op

Nog niet zo lang geleden werd de Samsung Galaxy S8 gelanceerd en Samsung gaat alweer onverstoord verder met het werken aan de opvolger van volgend jaar. Tech-website SamMobile heeft via zijn bronnen wat meer details over de handset weten te bemachtigen. De Galaxy S9 zou onder andere komen in twee duidelijk verschillende firmware versies.

Twee verschillende versies

We zijn inmiddels gewend dat Samsung elk jaar met een standaard Galaxy S toestel komt, vergezeld van een S+ toestel. Ook volgend jaar lijkt dat weer het geval te zijn en kunnen we de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ verwachten. De twee verschillende firmware versies zouden onder de namen G960FXXU0AQI5 en G965FXXU0AQI5 gaan, waarbij de eerste bedoeld is voor de S9 en de  laatste voor de S9+.

Samsung Galaxy S8 voorloper van Galaxy S9
Samsung Galaxy S8

Ook modelnamen Galaxy S9 toestellen bekend

Met het lekken van de firmware zijn ook meteen de modelnamen onthuld. Een deel ervan zit namelijk aan het begin van de firmware versies verwerkt. Dat betekent dus dat de Galaxy S9 de modelnaam SM-960 krijgt, terwijl deze voor de Galaxy S9+ SM-965 wordt. De namen volgen braaf het bekende nummeringssysteem van Samsung, welke we ook al bij de vorige Galaxy toestellen zagen.

Samsung begint dit jaar twee weken eerder met productie

Volgens de bronnen zou Samsung dit jaar twee jaar eerder zijn begonnen met werken aan de nieuwe vlaggenschepen dan vorig jaar. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de toestellen dan ook twee weken eerder klaar zijn. Er zijn echter eerder wel andere berichten opgedoken over een vervroegde lancering van de 2018 Galaxy toestellen. De OLED panelen zouden al in november verscheept worden, wat twee maanden eerder is dan in 2016. Volgens de berichten zou Samsung mogelijk al in januari komen met de nieuwe Galaxy telefoons om meteen iets te kunnen doen aan de iPhone X.

Via: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert -

    Zitten denk ik 2 fouten
    2 jaar eerder EN 2 weken zou 2 maanden moeten zijn. Zou slim zijn want Apple krijgt grote problemen met het leveren van de iphone x. Die waarschijnlijk wereldwijd weken of maanden kan vertragen.

  2. Loek -

    Is het nu 2 jaar, -weken of -maanden eerder?

    Verwarrend maar evengoed erg nieuwsgierig mijn contract loopt 23 januari 2018 af dus hoop dan de S9 te kunnen bemachtigen

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters