Gelekte video toont Samsung Galaxy S9

Samsung heeft al bevestigd dat eind februari de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld gaan worden. Die onthulling vindt tijdens het Mobile World Congress plaatst. Dankzij een uitgebreid aantal gelekte renders, foto’s en schetsen hebben we een goed beeld van hoe de nieuwe smartphones eruit gaan zien. Zoals elk jaar. Dit keer focust Samsung vooral op de hardware en software.

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

Verwacht dus geen drastisch redesign. De nieuwe modellen lijken vooral aan de voorkant sterk op de Samsung Galaxy S8. Aan de achterkant verandert er wel het een en ander. Dat is duidelijk geworden door een flink aantal gelekte renders. De vingerafdrukscanner zit niet meer naast de camera, maar eronder. Daarnaast krijgt de Galaxy S9 een dubbele camera.

Renders kunnen relatief makkelijk gefaked worden. Pas na een berg aan gelekte beelden kun je zeker van je zaak zijn. Als kers op de taart hebben we nu iets voor je dat minder makkelijk in scène gezet kan worden: bewegende beelden. Het gaat om een gelekte video met de titel ‘Galaxy S9 Touch Sensitivity Test’. De kwaliteit is geheel naar traditie belabberd, maar we krijgen toch echt duidelijk de Samsung Galaxy S9 te zien.

We zien een verfijnde versie van de Samsung Galaxy S8. Verschillende details zijn subtieler afgewerkt, waarbij de ‘kin’ opvalt. De schermrand aan de onderkant is namelijk een stuk dunner geworden. Geen drastische verschillen, maar genoeg om relevant te blijven.

Waarschijnlijk is het toestel moeilijk van zijn voorganger te onderscheiden voor de doorsnee consument. Dat wordt dan ook een uitdaging voor Samsung. Wanneer je ze naast elkaar houdt, vallen de verschillen echter meteen op. We gaan eind februari ontdekken wat voor verrassingen Samsung in petto voor ons heeft! Check hier ondertussen het laatste nieuws over de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters