Gelekte video toont Samsung Galaxy S9

Samsung heeft al bevestigd dat eind februari de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld gaan worden. Die onthulling vindt tijdens het Mobile World Congress plaatst. Dankzij een uitgebreid aantal gelekte renders, foto’s en schetsen hebben we een goed beeld van hoe de nieuwe smartphones eruit gaan zien. Zoals elk jaar. Dit keer focust Samsung vooral op de hardware en software.

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

Verwacht dus geen drastisch redesign. De nieuwe modellen lijken vooral aan de voorkant sterk op de Samsung Galaxy S8. Aan de achterkant verandert er wel het een en ander. Dat is duidelijk geworden door een flink aantal gelekte renders. De vingerafdrukscanner zit niet meer naast de camera, maar eronder. Daarnaast krijgt de Galaxy S9 een dubbele camera.

Renders kunnen relatief makkelijk gefaked worden. Pas na een berg aan gelekte beelden kun je zeker van je zaak zijn. Als kers op de taart hebben we nu iets voor je dat minder makkelijk in scène gezet kan worden: bewegende beelden. Het gaat om een gelekte video met de titel ‘Galaxy S9 Touch Sensitivity Test’. De kwaliteit is geheel naar traditie belabberd, maar we krijgen toch echt duidelijk de Samsung Galaxy S9 te zien.

We zien een verfijnde versie van de Samsung Galaxy S8. Verschillende details zijn subtieler afgewerkt, waarbij de ‘kin’ opvalt. De schermrand aan de onderkant is namelijk een stuk dunner geworden. Geen drastische verschillen, maar genoeg om relevant te blijven.

Waarschijnlijk is het toestel moeilijk van zijn voorganger te onderscheiden voor de doorsnee consument. Dat wordt dan ook een uitdaging voor Samsung. Wanneer je ze naast elkaar houdt, vallen de verschillen echter meteen op. We gaan eind februari ontdekken wat voor verrassingen Samsung in petto voor ons heeft! Check hier ondertussen het laatste nieuws over de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters