Samsung Galaxy Spica krijgt officieel Android 2.1-update

Samsung heeft in een persbericht laten weten dat de Galaxy Spica officieel naar Android 2.1 geüpdatet gaat worden. Nog deze maand zullen de eerste Spica’s via de PC Suite geüpdatet kunnen worden.

Samsung I5700 Galaxy Spica

Over een eventuele update naar Eclair voor de Samsung Galaxy Spica is al het een en ander geschreven en dat hij er aan zat te komen was, zeker na een lek van de update eind februari wel duidelijk. Het moment waarop de Spica geüpdatet wordt is was echter nog alles behalve duidelijk. De eerste berichten spraken over een update in februari, maar zoals gebleken is, was dat niet waar. Daarna ging het gerucht dat de update pas in het tweede kwartaal zou komen, maar ook dat blijkt niet waar te zijn.

Samsung heeft vandaag namelijk een persbericht laten uitgaan waaruit blijkt dat de Spica nog deze maand in de eerste markten haar update zal ontvangen. Duitsers zullen hun i5700 als eerste kunnen updaten via versie 7 van Samsung’s PC Studio en andere markten zullen daarna geleidelijk binnendruppelen. Of de update ook nog deze maand naar Nederland zal komen is niet bekend, maar het zal in ieder geval niet heel lang meer duren.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters