Samsung Galaxy Tab 10.1 aangekondigd aan de vooravond van het Mobile World Congress

Naast de Galaxy S II, liet Samsung vandaag tijdens haar persconferentie aan de vooravond van het Mobile World Congress ook een opvolger voor de Galaxy Tab zien: de Galaxy Tab 10.1.

Samsung Galaxy Tab II

De Galaxy Tab 10.1 is net als zijn kleine broertje uitgerust met een dualcore-processor, die ingebouwd zit in Samsung’s Orion-SoC. De specificaties komen, zoals dat bij de twee originele apparaten ook het geval was, redelijk overeen met die van de nieuwe Galaxy S. De Galaxy Tab 10.1 heeft echter een ander besturingssysteem, namelijk Android Honeycomb. Daar draait dan ook geen TouchWiz-interface bovenop. Ook het scherm is uiteraard anders: de Galaxy Tab 10.1 heeft een 1280×800-scherm met een doorsnede van 10,1”.

Op multimediagebied is de Galaxy Tab 10.1 uitgerust met een 8-megapixelcamera met Full HD-videoopname. De muziekspeler wordt vergezeld door een stereo surround-speaker. Natuurlijk is de Galaxy Tab 10.1 van alle moderne geneugten zoals GPS, Wi-Fi, Bluetooth en 3G.

Ook voor de Galaxy Tab 10.1 geldt dat we er morgen uitgebreid mee zullen spelen en dat Samsung ons nog een update gaat geven over lokale feitjes met betrekking tot de Galaxy Tab 10.1, dus stay tuned!

Samsung Galaxy Tab II

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters