'Samsung Galaxy Tab gaat 200 dollar kosten met abonnement'

Samsung heeft klaarblijkelijk aan een paar grote kranten toch een indicatie gegeven van de prijs van de Galaxy Tab. Het apparaat moet in combinatie met een abonnement tussen de 200 en 400 dollar gaan kosten.

Samsung Galaxy Tab

Tijdens de aankondiging van de Samsung Galaxy Tab kon de producent nog geen prijzen vermelden van het apparaat. Volgens Samsung is dit onderhevig aan de afspraken met de verschillende telco’s terwijl Samsung Nederland ook heeft beloofd dat het apparaat los verkocht zal gaan worden in Nederland. Desalniettemin hield Samsung zich op de vlakte over de eventuele prijs van het apparaat maar deze zal naar verwachting niet mals zijn. Volgens verschillende bronnen zal de Galaxy Tab in combinatie met een contract ongeveer tussen de 200 en 400 dollar gaan kosten in Amerika. In Engeland zal dit rond de 200 pond zijn volgens Samsung wat de eerder geschatte prijs van rond de 700 euro weer een stuk aannemelijker maakt. Volgens beide bronnen hebben vertegenwoordigers van Samsung deze prijzen vermeld echter heeft de Koreaan nog steeds niet officieel bevestigd wat de losprijs zal zijn. Wel is duidelijk dat de Tab binnen twee maanden op de markt zal gaan komen in Europa.

Samsung heeft daarnaast tijdens haar persconferentie ook meer informatie gegeven over het scherm dat in de Galaxy Tab zit. Volgens Samsung is de Galaxy Tab voorzien van een Super TFT LCD-scherm van eigen makelij. HTC stapte onlangs nog over van Super Amoled naar STFT omdat Samsung niet snel genoeg deze schermen kon produceren. Samsung zelf heeft dit dan ook als reden genoemd om de Galaxy Tab te voorzien van dit andere type scherm en daarnaast zou de STFT ook goed omgaan met de batterij van het apparaat. Onze eerste ervaring met de Galaxy Tab kun je hier terug lezen.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters