'Samsung Galaxy Tab gaat 200 dollar kosten met abonnement'

Samsung heeft klaarblijkelijk aan een paar grote kranten toch een indicatie gegeven van de prijs van de Galaxy Tab. Het apparaat moet in combinatie met een abonnement tussen de 200 en 400 dollar gaan kosten.

Samsung Galaxy Tab

Tijdens de aankondiging van de Samsung Galaxy Tab kon de producent nog geen prijzen vermelden van het apparaat. Volgens Samsung is dit onderhevig aan de afspraken met de verschillende telco’s terwijl Samsung Nederland ook heeft beloofd dat het apparaat los verkocht zal gaan worden in Nederland. Desalniettemin hield Samsung zich op de vlakte over de eventuele prijs van het apparaat maar deze zal naar verwachting niet mals zijn. Volgens verschillende bronnen zal de Galaxy Tab in combinatie met een contract ongeveer tussen de 200 en 400 dollar gaan kosten in Amerika. In Engeland zal dit rond de 200 pond zijn volgens Samsung wat de eerder geschatte prijs van rond de 700 euro weer een stuk aannemelijker maakt. Volgens beide bronnen hebben vertegenwoordigers van Samsung deze prijzen vermeld echter heeft de Koreaan nog steeds niet officieel bevestigd wat de losprijs zal zijn. Wel is duidelijk dat de Tab binnen twee maanden op de markt zal gaan komen in Europa.

Samsung heeft daarnaast tijdens haar persconferentie ook meer informatie gegeven over het scherm dat in de Galaxy Tab zit. Volgens Samsung is de Galaxy Tab voorzien van een Super TFT LCD-scherm van eigen makelij. HTC stapte onlangs nog over van Super Amoled naar STFT omdat Samsung niet snel genoeg deze schermen kon produceren. Samsung zelf heeft dit dan ook als reden genoemd om de Galaxy Tab te voorzien van dit andere type scherm en daarnaast zou de STFT ook goed omgaan met de batterij van het apparaat. Onze eerste ervaring met de Galaxy Tab kun je hier terug lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Arnold -

    Dat is best prijzig. Eerder werd gesteld op: ement/ dat de Galaxy Tab rond de 100 euro zou gaan kosten bij een abonnement van 27,50 euro per maand. (2 jaar).

    Had trouwens ook wel verwacht dat de tablet over een AMOLED scherm zou beschikken. De kwaliteit nu is minder, zo is te zien op de Galaxy S en de Tab.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters